Ustanove dobile potpore: Učilište obnavlja toranj Hrvatskog doma

Ustanove u kulturi grada Križevaca – Gradska knjižnica Franjo Marković Križevci, Gradski muzej Križevci i Pučko otvoreno učilište Križevci uspješno su ostvarile investicijske potpore Ministarstva kulture i medija za 2021. godinu.

Gradskoj knjižnici Franjo Marković Križevci za program „Nabava informatičke opreme i programa – zamjena za dotrajala računala“ odobreno je sufinanciranje od 15.000,00 kuna, Gradskom muzeju Križevci za sanaciju vanjskog dijela zgrade Muzeja odobreno je sufinanciranje u iznosu od 70.000,00 kuna, dok će Pučko otvoreno učilište Križevci završno opremiti unutarnji prostor Velike dvorane Hrvatskog doma te obnoviti toranj u sklopu dvorane, što će se sufinancirati sredstvima Ministarstva u iznosu od 250.000,00 kuna.

Navedene su ustanove na Poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Republike Hrvatske za 2021. godinu, za program gradnje, rekonstrukcije i opremanja kulturne infrastrukture koji je Ministarstvo kulture i medija RH objavilo u rujnu 2020. godine, prijavile programe opremanja i rekonstrukcije, a prošli su tjedan objavljeni rezultati Poziva.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI