UVJETNO OSUĐEN ‘Muž me mlatio pa sam pobjegla u šumu. No, ispričao mi se i opet smo zajedno’

Sve se zapravo dogodilo zbog lijene šogorice - pričala je žrtva na sudu


Autor: podravski.hr — 13.05.2018. / 18:33 Crna kronika

Ilustracija / Pijani je muškarac svoju družicu pošteno namlatio

Muškarac (29) iz okolice Đurđevca brutalno je namlatio 19 godina stariju nevjenčanu suprugu (48), a nesretnica je u strahu od batina morala pobjeći u obližnju šumu kako bi se spasila.
Slučaj s kraja veljače nedavno je stigao na ‘dnevni red’ koprivničkog Prekršajnog suda, a sudac Dario Kuzmić nasilnika je osudio s 20 dana uvjetnog zatvora.
Prema presudi, pod utjecajem alkohola od 0,98 promila 29-godišnjak je vrijeđao družicu. Vikao joj je da je nikakva žena te da ne kuha i ne čisti. Nije sve ostalo na grubim riječima. Nesretnu je ženu bacio na pod, a nakon što je izašla iz kuće, ponovno ju je izudarao rukama i nogama po glavi i tijelu. Nesretnica je pobjegla od nasilnika. Na sudu je ispričala okolnosti nesretnog joj događaja.
– U to vrijeme s nama je živjela njegova sestra koja se rastala od muža i dopustio joj je da živi kod nas. No, u tome je bio problem – počela je pričati napadnuta žena.
– Šogorica ništa nije htjela raditi, stalno je bila na mobitelu i zbog toga smo oboje bili jako napeti. Taj se put vratio kući s posla, a bio je pod lakšim utjecajem alkohola. U kući je bio nered i jednostavno je pukao. Rekao mi je da sam nikakva žena, da ne kuham ni ne čistim. Bacio me na pod i nekoliko puta udario, a nakon što sam pobjegla u šumu, dostigao me i ponovno izudarao. Nakon toga sam se odselila od njega, no on se vratio po mene i ispričao mi se pa sam mu se vratila. Njegova sestra se odselila majci i nakon toga se vrlo dobro slažemo. On je zaposlen, a ja se brinem o kući – rekla je napadnuta žena. (ke)
FOTO: ILUSTRACIJA