UVRIJEDIO IH: Nestašni Petar pred policijom izvadio svoju alatku i vikao “možete mi se napušiti k…”

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Nestašni Petar (23) iz okolice Koprivnice na vrlo je osebujan način iskazao što misli o koprivničkim prometnim policajcima koji su ga 10. siječnja, oko 10.20 sati zaustavili zbog prometnog prekršaja.

Prema presudi Prekršajnog odjela Općinskog suda u Koprivnici, Petar je koprivničke prometne policajce Ivicu, Miloša i Matiju, u prostorijama očevidne ekipe vrijeđao riječima “đubrad jedna, možete mi se napušiti k….”. Nakon toga, Petar je “skinuo hlače i gaće i policajcima pokazivao svoje spolovilo, nakon čega se na upozorenja policijskog službenika obukao i prestao s daljnjim omalovažavanjem i vrijeđanjem”.

Policijskom prijavom nedavno se bavila sutkinja Dubravka Končar Brodarić koja je Petra proglasila krivim. Mora platiti 750 kuna, ako u roku od mjesec dana 500 kuna, što su dvije trećine kazne, sud će mu kaznu uvažiti kao plaćenu u cijelosti. Mora platiti i 150 kuna sudskih troškova. Možda bi Petar prošao i blažom kaznom da se koji puta pojavio na zakazanu raspravu i tako sutkinji iznio svoju obranu ili se pokajao zbog nedjela.

Foto Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI