UVRIJEDIO IH: Nestašni Petar pred policijom izvadio svoju alatku i vikao “možete mi se napušiti k…”

Podravski list profile

Nestašni Petar (23) iz okolice Koprivnice na vrlo je osebujan način iskazao što misli o koprivničkim prometnim policajcima koji su ga 10. siječnja, oko 10.20 sati zaustavili zbog prometnog prekršaja.

Prema presudi Prekršajnog odjela Općinskog suda u Koprivnici, Petar je koprivničke prometne policajce Ivicu, Miloša i Matiju, u prostorijama očevidne ekipe vrijeđao riječima “đubrad jedna, možete mi se napušiti k….”. Nakon toga, Petar je “skinuo hlače i gaće i policajcima pokazivao svoje spolovilo, nakon čega se na upozorenja policijskog službenika obukao i prestao s daljnjim omalovažavanjem i vrijeđanjem”.

Policijskom prijavom nedavno se bavila sutkinja Dubravka Končar Brodarić koja je Petra proglasila krivim. Mora platiti 750 kuna, ako u roku od mjesec dana 500 kuna, što su dvije trećine kazne, sud će mu kaznu uvažiti kao plaćenu u cijelosti. Mora platiti i 150 kuna sudskih troškova. Možda bi Petar prošao i blažom kaznom da se koji puta pojavio na zakazanu raspravu i tako sutkinji iznio svoju obranu ili se pokajao zbog nedjela.

Foto Ilustracija

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti