Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/podravsk/public_html/wp-config.php:1) in /home/podravsk/public_html/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase2.php on line 1167
UZ POMOĆ ŽENA Srednjoškolac najbolji vozač kamiona u Hrvatskoj, a za uspjeh ga pripremale dvije dame › podravski.hr

UZ POMOĆ ŽENA Srednjoškolac najbolji vozač kamiona u Hrvatskoj, a za uspjeh ga pripremale dvije dame

U jakoj konkurenciji Danijel je bio najbolji i u teoretskom dijelu i u vožnji kamiona


Autor: podravski.hr — 03.05.2018. / 10:37 Aktualno

Danijel Novosel državni je prvak u kategoriji motornih vozila

Danijel Novosel, učenik trećeg razreda Strukovne škole Đurđevac, osvojio je prvo mjesto na državnom natjecanju u kategoriji vozač motornog vozila.
U jakoj konkurenciji Danijel je bio najbolji i u teoretskom dijelu i u vožnji kamiona te uvjerljivo osvojio titulu državnog prvaka. Pripreme za natjecanje odradio je s mentoricom Milkom Potkonjak, dok je za satove vožnje zadužena bila razrednica Maja Gregar.
– Timski rad cijele škole doveo je do još jednog uspjeha. Titula državnog prvaka za Danijela nije slučajna jer naši učenici već duže nižu odlične rezultate na državnim natjecanjima – ističe Milka Potkonjak.
Uoči natjecanja Danijel se potajno nadao prvom mjestu kojem mu je i pripalo i s kojim je na najbolji način promovirao školu.
– Uloženi trud se isplatio i presretan sam što sam i u teoretskom dijelu i u vožnji bio najbolji. Velike zasluge pripadaju mentorici Milki Potkonjak i razrednici Maji Gregar koje su me odlično pripremile za natjecanje – kaže Danijel Novosel. (db)
FOTO: DARKO IMBRIŠA