Uz projekt Veselo u školu uz besplatne bilježnice i radne bilježnice

Predstavljen je po 15. put projekt  „Veselo u školu“kojeg provode Grad Koprivnica i mnogobrojni partneri. Tako su u sklopu projekta i ove godine osigurane besplatne bilježnice za sve koprivničke osnovnoškolce, kao i besplatne radne bilježnice za obvezne i izborne. Uz to, svi prvaščići, njih 279 u školama kojima je grad Koprivnica osnivač dobit će pamučne majice.  

– Jako nam je drago da se napokon vraćamo u jedan malo normalniji okvir djelovanja nego što je to bilo prije godinu dana. Od sveg srca im želim uspješan povratak, da uživaju što više nisu online, da se i dalje pridržavaju svih epidemioloških preporuka i držim fige da mogu normalno polaziti školu i uživati u svojim školskim danima – rekao je gradonačelnik Jakšić, koji je dodao da će školska godina počet će s jednim prvašićem više nego prošle.

Isti tako uputio je poseban apel uputio svim sudionicima u prometu da posebnu pažnju obrate na školarce, pogotovo u prvim danima dok traje prilagodba na ulazak u školske klupe.

Nove bilježnice i radne bilježnice na školskim klupama dočekat će ukupno 2434 učenika. Učenici od 1. do 4. razreda u paketu će imati 14 bilježnica, a učenici od 5. do 8. razreda 19 bilježnica. Ukupno je tiskano 42.460 bilježnica s prigodnim vrećicama ukupne vrijednosti 200 tisuća kuna, od čega su partneri osigurali skoro cijeli iznos, odnosno 190 tisuća kuna. Za nabavu radnih bilježnica u gradskom je proračunu osigurano 729 tisuća kuna, dok je za pamučne majice izdvojeno 20 tisuća kuna.

Posebnost ovogodišnjeg projekta „Veselo u školu“ je suradnja s lokalnim umjetnicima. Vizualna rješenja za bilježnice Grada Koprivnice, Komunalca i Koprivničkih voda izradili su Iva Bolfek, Andreja Živko i Zvonimir Haramija Hans.

Partneri Gradu Koprivnici u 15. po redu projektu „Veselo u školu“ su Podravka, Belupo, Radnik, Podravska banka, Komunalac, Koprivničke vode, Koming, OTP banka, Tehnix, Vemo Trade, Hartmann i PRO-PING.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI