UŽAS Djevojčica (15) otrovala se plinom u kupaonici, odmah je prebačena u bolnicu

Djevojčica (15) spašena je sinoć u zadnji čas nakon što je izgubila svijest zbog trovanja ugjičnim monoksidom u kupaonici u obiteljskoj kući u Koprivnici


Autor: podravski.hr — 05.02.2019. / 8:52 Aktualno

Ilustracija / Hitna pomoć brzo je reagirala i zbrinula curicu

Djevojčica (15) spašena je sinoć u zadnji čas nakon što je izgubila svijest zbog trovanja ugjičnim monoksidom u kupaonici u obiteljskoj kući u Koprivnici. Hitno je hospitalizirana i zasad se dobro osjeća.

Prema prvim neslužbenim informacijama, do trovanja je došlo zbog neispravnosti, odnosno neredovita održavanja plinskih trošila u kupaonici. Sva sreća da su ukućani na vrijeme primijetili da se nešto događa.

– Do trovanja je došlo u trenutku kad su u kupaonici bila uključena tri uređaja: plinski bojler, plinska grijalica i ventilator. Građane još jednom upozoravamo da redovito servisiraju i održavaju plinska trošila kako ne bi došlo do neželjenih posljedica – izjavila nam je jutros Dijana Žagar, glasnogovornica koprivničke policije.

Nakon što policija dobije liječničku dokumentaciju, izvještaj o tome dostavit će mjerodavnom općinskom državnom odvjetništvu. (rm)

FOTO: ILUSTRACIJA