VIDEO / UŽASNO UBOJSTVO Muškarac (46) nožem usmrćen pred očima svoje djece, ubila ga ženska osoba

Žena policiju navodno nije pustila u kuću pa su nasilno ušli


Autor: podravski.hr — 15.02.2018. / 19:01 Crna kronika

Očevid na mjestu strašnog zločina koji je potresao Podravinu

Muškarac (46) pronađen je mrtav danas oko 17.40 sati u obiteljskoj kući u Goli kod Koprivnice, mjestu blizu granice s Mađarskom. Policija je upravo priopćila kako se sumnja u nasilnu smrt. Riječ je, kako smo upravo doznali, o Dejanu Slivaru, ocu troje malodobne djece čija je majka, supruga ubijenog, preminula prije nekoliko godina.

Kako neslužbeno doznajemo, strašan se zločin dogodio pred očima dvoje male djece! Kako su nam ispričali susjedi, sumnja se kako je Slivara usmrtila njegova nevjenčana supruga. Navodno je zaključala ulazna vrata i potom partnera zaklala nožem. Djeca su sve prestravljeno gledala. Treće Slivarovo dijete bilo je izvan kuće i čini se kako je upravo ono pozvalo hitnu i policiju.

VIDEO S MJESTA ZLOČINA

Žena policiju nije htjela pustiti u kuću, govore nam Slivarovi susjedi, pa su nasilno ušli. Prizor koji su tamo zatekli bio je iz najgore noćne more. Čovjek u lokvi krvi, djeca u strašnom šoku. Napadačica je prebačena u bolnicu.

VIDEO OČEVIDA

Trenutačno se čekaju djelatnici Centra za socijalnu skrb iz Koprivnice koji moraju odlučiti što s djecom. Da stvar bude gora, malodobna djeca jedini su svjedoci užasnog zločina. Nitko drugi ništa nije vidio niti čuo. Prvi susjed kaže da je samo čuo ženski vrisak.

Ubojstvo se dogodilo u ovoj kući u Goli

Izvještavaju: Karlo Eisenbeisser i Nikola Wolf