FOTO/VIDEO Poznati detalji stravične nesreće kod Križevaca: Nesretna vozačica pretjecala je kamion u zao čas…

Državna cesta D-22 na tom dijelu bila je zatvorena za sav promet


Autor: podravski.hr — 01.12.2017. / 14:31 Crna kronika

Ilustracija / Za prometnu nesreću glavni je krivac bio sklizak kolnik

Sttravična prometna nesreća dogodila se jutros u 6,50 sati na križevačkom području, na državnoj cesti D-22 između mjesta Međa i Sv. Petar Orehovec. U sudaru osobnog i kombi vozila jedna je osoba smrtno stradala. Kako neslužbeno doznajemo, riječ je o Nadi Srbljinović (56) iz Dropkovca.
Policija je rano poslijepodne priopćila sljedeće: “Do nesreće je došlo oko 6.50 sati kada je vozačica rođena 1961. godine upravljala osobnim automobilom Renault Megane križevačke registracijske oznake u smjeru Guščerovca. Zbog nepropisnog pretjecanja teretnog automobila MAN s priključnim vozilom varaždinskih registracijskih oznaka, kojim je u istom smjeru upravljao vozač rođen 1979., sudarila se s teretnim automobilom Fiat Doblo križevačke registracijske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao vozač rođen 1960. godine. Potom je osobni automobil odbačen na teretni automobil MAN. Na mjestu događaja od zadobivenih ozljeda smrtno je stradala vozačica osobnog automobila, a vozač teretnog automobila rođen 1960. godine je prevezen u koprivničku bolnicu, gdje su mu konstatirane lakše ozljede”.

Tragična prometna nesreća na cesti između Međe i Sv. Petra Orehovca

Državna cesta D-22 na tom dijelu bila je zatvorena za sav promet, a promet se preusmjeravao preko mjesta Donji Črnčevac-Selanec-Guščerovac i obratno.

Policija obavlja očevid, a na terenu je i naša ekipa

Policija je počela s očevidom, a na terenu je i naša ekipa, koja je poslala prve fotografije i video s mjesta tragične prometne nesreće. (hš)
FOTO: ADMIR SINANI