UŽAS U MRKLOME MRAKU Noćas oko 1.30 sati automobilom naletio na pijanog pješaka i ostavio ga da leži

Pijani pješak teško je ozlijeđen noćas oko 1.30 sati kad je na njega naletio nepoznati automobil na ravnom dijelu ceste između Selnice Podravske i Velikog Bukovca kod Ludbrega


Autor: podravski.hr — 08.10.2018. / 8:23 Crna kronika

Ilustracija / Pješak je ležao na mračnoj cesti

Pijani pješak teško je ozlijeđen noćas oko 1.30 sati kad je na njega naletio nepoznati automobil na ravnom dijelu ceste između Selnice Podravske i Velikog Bukovca kod Ludbrega, priopćila je jutros koprivnička Policijska uprava.
Vozač automobila pobjegao je s mjesta nesreće i policija za njim intenzivno traga. Ozlijeđeni muškarac poslije je napuhao 2,09 promila alkohola, a cestom se vraćao u gluho doba noći.
Alkohol je opet vladao županijskim prometnicima. Jučer su, tako, na Prekršajni sud privedena dva vozača koja su zatečena da upravljaju automobilima pod nedopuštenom koncentracijom.
Vozač (53) u subotu u 21.10 sati u Kozarevcu upravljao je teretnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,57 promila. Kažnjen je kaznom zatvora od 20 dana, uvjetno na šest mjeseci, novčanom kaznom od 500 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije pet mjeseci.
Vozač (41) koji je u subotu u 23.40 sati u Virju upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,04 promila kažnjen je kaznom zatvora od 15 dana, uvjetno na šest mjeseci, novčanom kaznom od 600 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije četiri mjeseca.
Muškarac (46) koji je u 3.30 sati u Svetom Ivanu Žabnu upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima odmah je na 15 dana poslan u bjelovarski zatvor. (rm)
FOTO: ILUSTRACIJA