UŽAS Otac kćeri (10) zaprijetio da će joj usmrtiti majku, nesretno dijete htjelo se nakon toga ubiti

Marijan zvan Roki (44) osuđen je na šest mjeseci uvjetnog zatvora jer je svojoj malodobnoj kćeri (10) ozbiljno zaprijetio da će joj ubiti majku, svoju bivšu suprugu


Autor: podravski.hr — 21.11.2018. / 13:59 Crna kronika

Ilustracija / Djeca su bila potpuno zanemarivana

Marijan zvan Roki (44) osuđen je na šest mjeseci uvjetnog zatvora jer je svojoj malodobnoj kćeri (10) ozbiljno zaprijetio da će joj ubiti majku, svoju bivšu suprugu.
Dogodilo se to u kolovozu ove godine u okolici Križevaca. Kći je tog dana bila sama kod oca i njegova prijetnja užasno ju je uznemirila. Dječja psihijatrica u zagrebačkoj bolnici par dana nakon toga doznala je upravo od nesretne djevojčice što se dogodilo te je zaključila kako je to “kod djeteta izazvalo pogoršanje psihičkog stanja i suicidalne namjere”. Liječnica je o svemu odmah obavijestila i majku koja se također uplašila za vlastiti život.
Kako je Roki “drugome ozbiljno prijetio da će ga usmrtiti, a djelo je počinjeno prema bliskoj osobi”, protiv njega izdan je kazneni nalog koji je Općinski sud prihvatio u cijelosti. Otac neće u zatvor ako u roku od godinu dana ne počini slično nedjelo. (rm)
FOTO: ILUSTRACIJA