UŽASNA SMRT Muškarac (61) sinoć pronađen mrtav u bačvi punoj mošta u klijeti, naložena obdukcija tijela

Postoji mogućnost, veli šokirani susjed,, da se nesretni Željko poskliznuo s malog stolca te pao u bačvu i utopio se


Autor: podravski.hr — 12.09.2018. / 20:48 Crna kronika

Ilustracija / Policija je obavila očevid i zaključila da je riječ o nesretnom slučaju

Željko Cvekan (61) iz Budrovca pokraj Đurđevca jučer oko 17 sati pronađen je mrtav u velikoj bačvi mošta u svojoj klijeti. Točan uzrok smrti bit će utvrđen obdukcijom, a vijest o nesvakidašnjoj tragediji potresla je cijeli Budrovac.
– Susjed je imao problema s tlakom i jučer je došao iz bolnice. Danas prijepodne je ukućanima rekao da ide u klijet provjeriti stanje s moštom, a kako ga nije bilo dugo obitelj je krenula u potragu za njim. Oko 17 sati pronašli su njegovo beživotno tijelo u velikoj bačvi s moštom – priča nam sinoć susjed 61-godišnjaka.
Postoji mogućnost, dodaje, da se nesretni Željko poskliznuo s malog stolca te pao u bačvu i utopio se. Nije isključena ni mogućnost da su ga omamili plinovi koje izaziva fermetacija mošta te da je zbog toga izgubio svijest i pao u bačvu.
– S obzirom da je imao problema s tlakom, mogiuće je da mu je u podrumu pozlilo i da je zbog toga pao u bačvu –  nagađa šokirani susjed.
Željko Cvekan bio je omiljen u selu i često je pomagao mjesnim udrugama, kao i sumještanima.
– Bio je prava dobričina i prijatelj. Još uvijek ne možemo vjerovati da nas je zauvijek napustio – veli susjeda tragično preminulog 61-godišnjaka. (db)
FOTO: ILUSTRACIJA