UŽASNA TRAGEDIJA Muškarac (60) poginuo izvlačeći stablo topole iz Drave, naši reporteri na mjestu nesreće

Reporteri Podravskog jedini su bili na mjestu strašne tragedije


Autor: podravski.hr — 18.01.2018. / 19:00 Crna kronika

Ilustracija / Policija je na koncu uspjela locirati odakle je došao poziv

Muškarac (60) iz okolice Koprivnice poginuo je danas u strašnoj nesreći na Dravi nedaleko od Botova. Nesretnik je stradao pod svojim traktorom izvlačeći drva. Teško stablo topole koje je posljednju izvlačio bilo je kobno i očito prevelik teret. Traktor se prevrnuo i prikliještio tijelo vozača. Vrlo je brzo podlegao teškim ozljedama.
Na mjesto nesreće odmah su pozvani vatrogasci i hitna pomoć, ali čovjeku, na žalost, nije bilo spasa. Nakon što je traktor podignut uz pomoć dizalice, liječnici su mogli konstatirati samo jedno – tragičnu smrt jadnog čovjeka.
Policija je obavila očevid i zaključila kako je riječ o nesretnom slučaju.
Kasno poslijepodne policija je priopćila kako je “prilikom izvlačenja stabla topole iz rijeke Drave, stablo se uprlo u zemljani nasip obale te je došlo do prevrtanja traktora unatrag, kojom prilikom je upravljač traktora prignječio vozača. Od zadobivenih ozljeda 60 – godišnjak je na mjestu događaja preminuo”.(ke)
Više o strašnoj tragediji čitajte u ponedjeljak u Podravskom listu: naši reporteri svjedočili su dramatičnom pokušaju spašavanja nesretnog čovjeka.
FOTO: KARLO EISENBEISSER