UZNEMIRUJUĆE Netko je jutros u dvorište aktivistice za napuštene životinje bacio vreću s mrtvim štencima

"Netko je svojoj kuji pružio "zadovoljstvo da se ostvari kao majka" pa joj ubio štence. Krasan čin za četvrtak ujutro, zar ne", ogorčeni su u udruzi


Autor: podravski.hr — 17.01.2019. / 9:48 Aktualno

Mrtvi štenci bačeni su u vreći

Stravične fotografije mrtvih štenaca u okolici Koprivnice objavila je jutros udruga Šinterice dobra srca koja skrbi o napuštenim životinjama. Jednoj njihovoj članici netko je u dvorište bacio vreću s mrtvim, krvavim psićima.

Objavu na njihovoj Facebook stranici objavljujemo u cijelosti.

“Dobili smo uznemirujuće fotografije u inbox od jedne naše udomiteljice, koja je jutros u svom dvorištu pronašla vreću. Preplašila se da je netko bacio otrov da naškodi njezinim životinjama, ali dok se približila i pogledala, od šoka nije mogla doći sebi. Kaže da ide popit tabletu za smirenje. I vjerujem joj. Netko je svojoj kuji pružio “zadovoljstvo da se ostvari kao majka” pa joj ubio štence. Krasan čin za četvrtak ujutro, zar ne?
Probudiš se, popiješ kavu i rakiju, naždereš se, izađeš van, vidiš da ti kuja, o kojoj ne vodiš brigu, koti, uzmeš štence, staviš ih u vreću i baciš u tuđe dvorište (vjerovatno na putu do dućana).
Nakon toga se vratiš kući svojoj obitelji, nastaviš sa životom. Imaš pravo glasat na izborima, bit član društva, iako si izrod i nemaš ljudskosti ni koliko je crno pod noktom. Daš velečasnom 200-300 kn da ti posveti kuću i kao da nikad zlotvor bio nisi. Ali jesi, zlotvor si. Najveći si gnoj ljudske rase.
Taj netko, nazvat cu ga zlotvor (jer čovjek nije), prema ambalaži hrani stoku. Brine o onima od kojih ima koristi, hrani ih i liječi. Jasno. Jedno malo, istraumatizirano biće, okotilo je, po tko zna koji puta, svoje bebe. Tko zna koliko puta do sad i koliko jadnih ubijenih duša je okotila. Jedno je nažalost sigurno. Nisu joj bili zadnji sigurno. Sterilizacija nije prirodna, kažu. To je “mučenje”. A šta je ovo?! Ovo je prirodnije?! Sramota! Sramimo se šta smo dio ovog društva, što nas, isto kao i ovakve, zovu ljudima”.

FOTO: ŠINTERICE DOBRA SRCA