Valent: Na pregled moram čekati pola godine, pa dotad bih mogao i umrijeti!

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Da su preventivni pregledi ranog otkrivanja karcinoma hvalevrijedna inicijativa shvaća sve veći broj žitelja naše županije. Mnogo se o tome govori u medijima, mnogo se ulaže u promotivne materijale, a i liječnici često naglašavaju značaj takvih akcija. Među onima koji je na taj način odlučio provjeriti je li sve u redu s njegovim zdravljem je i Valent Drugčević iz Križevaca, koji je prošli tjedan došao naručiti se za pregled urologa, ali ostao je razočaran.

– Na red za pregled mogu doći tek u srpnju, tolika je lista čekanja. Nažalost, bolnica nema urologa pa uzima suradnike iz Varaždina i onda smo tu gdje jesmo. Ne znam mogu li toliko čekati ili ću otići u neku drugu bolnicu u blizini. Kad bih znao da je sve u redu, čekao bih, ali što ako nije. Pa za šest mjeseci mogu i umrijeti od neke bolesti. Ipak sam se naručio, ali ću još provjeriti u ostalim bolnicama mogu li me uzeti nešto ranije – rekao je Valent Drugčević.

Inače, u koprivničkoj je bolnici dvaput išao pod nož: operirao je krvne žile, začepljene arterije na obje noge. Od operacije je prošlo pet godina i nema nikakve tegobe. Zdravlje mu je, reći će, osrednje, muči ga visok tlak pa uzima lijekove, ali drugih većih problema srećom nema. 

– Moram reći i da sam prezadovoljan liječnicima i tretmanom koji imam u koprivničkoj bolnici. Nikad nisam imao nikakvih loših iskustava. Sve bi bilo savršeno da nema tih nesretnih lista čekanja – zaključio je Valent Drugčević.

FOTO Mirela Ištvanović

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI