VANDALI NA DJELU Usred noći porazbijali šoferšajbe i retrovizore na trima kamionima i automobilu

Slučajevima se bavi kriminalistička policija, napomenuo je glasnogovornik Policijske uprave Dražen Laljek


Autor: podravski.hr — 19.07.2013. / 10:50 Crna kronika

KOPRIVNICA – Razbijena stakla na osobnom automobilu i čak tri kamiona ružni je epilog divljanja, najvjerojatnije mladih delikvenata, ovaj tjedan u Koprivnici.
Vlasnik osobnog automobila, koji je limenog ljubimca ostavio parkiranoga preko puta željezničkog kolodvora u Kolodvorskoj ulici, neugodno se iznenadio kada je u ponedjeljak ujutro otkrio kako mu je automobil potpuno razbijen. Drski su vandali razbili stakla i vanjska ogledala, a šteta koju su mu učinili procjenjuje se na oko dvije tisuće kuna.
Veću štetu vandali napravili su vlasnicima parkiranih kamiona u Bjelovarskoj ulici. Tamo su razbili vjetrobranska stakla i druge vanjske dijelove kamiona pričinivši pritom štetu od najmanje pet tisuća kuna.
– Nemamo naznaka da su ovi slučajevi povezani, no, na žalost, također još nemamo saznanja o počiniteljima. Intenzivno radimo na tome – kazao je policijski glasnogovornik Dražen Laljek
Dodao je kako se slučajem bavi krim policija jer je riječ o kaznenom djelu oštećenja ili uništenja tuđe stvari za koje su nepoznate osobe kazneno prijavljene.