VAPAJ BESKUĆNIKA Saša Grinfelder (36): Žena me ostavila i otišla pa sad spavam na kolodvoru

Iz Baranje je stigao u Koprivnicu u potrazi za bilo kakvim poslom


Autor: podravski.hr — 31.01.2018. / 6:57 Aktualno

Saša Grinfelder moli dobre duše za pomoć

Saša Grinfelder (36) prije nekoliko tjedana doselio se u Koprivnicu iz Baranje u potrazi za poslom, međutim ne samo da posao nije našao, već je ostao i bez jedinog krova nad glavom.
– U Koprivnicu sam došao na nagovor supruge, našli smo smještaj, no ona me ostavila i otišla, posao nisam našao i morao sam se iseliti iz kuće koju sam unajmio. Sada spavam na kolodvoru, za hranu se snalazim na sve moguće načine i nitko mi ne može pomoći – rekao je Saša.
Našoj redakciji obratio se kako bi preko medija zamolio za pomoć, odnosno privremeni smještaj.
– Molim nekog da mi se smiluje i da mi krov nad glavom. Novca nemam, no nadam se da ću naći nekakav posao pa ću moći plaćati stan. Bio sam u bolnici pet dana i tamo sam dobivao jedini topli obrok. Sada nemam niti to. Ostao sam bez svega, u Baranju se ne mogu vratiti jer nemam kamo, a ovdje ću sigurno lakše naći posao. No, do tada, živim na ulici – kazao je Saša.
Kaže da je potražio pomoć kod mjerodavnih institucija, no nema koprivničko prebivalište te su ga uputili da pomoć potraži u mjestu prebivališta, no on želi ostati ovdje i tu se skrasiti.
– Još jednom molim nekog da mi pruži krov nad glavom, već ću mu se nekako odužiti – zaključio je Saša. (sm)
FOTO: SONJA MARKIĆ