Vaše ime i prezime ključ je svega: Otkrijte koji je vaš karmički broj i kakva vam je sudbina

U numerologiji, svatko ima broj karmičkog duga. On nam otkriva koju lekciju vaša duša u ovom životu mora naučiti. Ponekad se to naziva i karmom. Taj je broj određen imenom koje vam je dano kada ste se rodili. Kako biste otkrili svoj broj karmičkog duga, trebate slovima svog punog imena i prezimena dodati brojeve iz tablice te ih zbrojiti.

A,J,S1
B,K,T2
C,L,U3
D,M,V4
E,N,W5
F,O,X6
G,P,Y7
H,Q,Z8
I,R9

*slova č, ć, đ, š, ž, lj i nj zamijenite slovima c,d, s, z, l i n

Tako na primjer, ako je vaše ime i prezime Iva Kovač, zbrojit ćete:

9+4+1+2+6+4+1+3= 30

Taj rezultat svodimo na jednu znamenku:

3+0=3

Napomena: Brojevi 11 ili 22 su glavni brojevi i oni se ne svode na jednu znamenku.

U gore navedenom primjeru, Iva ima karmički dug pod brojem 3.

Broj 1

U prošlim životima niste bili cijenjeni i niste uspjeli čuti poziv vaše duše. Uvijek ste stavljali druge ispred sebe. Niste se istinski voljeli pa je patilo i vaše samopouzdanje. U ovom životu zadaća vam je otkriti koliko zaista vrijedite te da najbolje služite drugima ako ste sretni sami sa sobom.

Broj 2

U prošlim životima više ste cijenili materijalne stvari i fizički svijet od duševnog, vlastite intuicije ili osjećaja. Pali ste u zamku vašeg ega i zanemarili duhovni poziv vaše duše. Vratili ste se kako biste se oslobodili materijalnog i naučili vjerovati onom tihom glasiću unutar vas.

Broj 3

U prošlim životima niste imali priliku iskreno pokazati tko ste i zauzeti se za ono u što zaista vjerujete. Vratili ste se pronaći svoj glas, biti autentični i vjerovati u sebe. Također ste poslani natrag kako biste prenijeli važnu poruku svijetu.

Broj 4

U prošlim životima vaš dom i obiteljski život nije bilo mjesto na kojem ste se osjećali ugodno i sigurno. U ovom životu morate to savladati i stvoriti sigurnu i mirnu okolinu kako bi vam duša procvala. Moguće je da ćete za to dobivati brojne prilike.

Broj 5

U prošlim životima tražili ste fizičku i emocionalnu pažnju do te mjere da ste postali opsesivni i pohlepni. Niste prezali ni pred čime, a sve ste postizali samo svojim šarmom bez dubine emocije i bez razmišljanja štetite li drugima. U ovom ste se životu vratili kako biste naučili poštovati druge i stvoriti zdrave granice u odnosima bez manipulacije.

Broj 6

U prošlim životima zanemarili ste svoje zdravlje, a u nekim od njih ste vjerojatno imali i tešku bolest koja vas je iscrpila. Niste znali izražavati svoje emocije niti razdvojiti poslovno i privatno vrijeme. U ovom životu poslani ste da njegujete i iscjeljujete svoje emocije i da shvatite da vaši osjećaji igraju značajnu ulogu za vaše fizičko zdravlje. Život će vam slati brojne zdravstvene izazove kako biste naučili brinuti o sebi. Zdrava prehrana, vježbanje i meditacija posebno su potrebni ovom karmičkom broju.

Broj 7

U prošlim životima odluke ste donosili temeljene na osobnim potrebama bez empatije. Nije vam bilo važno što će biti s drugima. U ovom životu zato biste mogli osjećati potrebu da na neki način služite drugima.

Broj 8

U prošlim životima niste uspijevali prepustiti se stvarima i događajima. Niste vjerovali u sebe i svoje odluke već ste se oslanjali na druge ljude. Moguće je i da ste imali neke ovisnosti koje su sputavale rast vaše duše. Ovdje ste sada da naučite preuzeti odgovornost za sebe i svoj život te da prestanete bježati od stvarnosti.

Broj 9

U prošlim životima vjerojatno ste imali duboko duševno buđenje, no zbog toga niste bili u stanju vidjeti ljepote koje ovaj svijet nudi, već ste sve vidjeli kao crno, grozno, opasno i nepravedno. Duševno buđenje često rezultira osjećajem praznine i nepripadanja u fizičkom svijetu. Sada ste se vratili kako biste se uskladili i naučili pronaći sreću i zadovoljstvo u fizičkom obliku te se odmaknuli od negativnosti kojom ste bili okruženi. To bi se moglo dogoditi kroz humanitarni rad.

Broj 11

U prošlim životima radili ste točno ono što se od vas očekivalo, slušali ste društvo i radili po pravilima, no na tom ste putu izgubili sebe i zaboravili slušati poziv svoje duše. Bojali ste se nepoznatog i to vas je zaustavljalo, ali time ste gubili priliku da osjetite iskustva, iskoristite ponuđene šanse i da budete spontaniji. Sada ste tu da se naučite nositi sa strahom i ne date mu da vas sputa.

Broj 22

U prošlim životima radije ste se držali po strani, u sjeni i niste se htjeli isticati tako da su vaši talenti ostali neprimijećeni. Sada ste tu kako bi oni izašli na svjetlo dana te kako biste vi iskoristili svoj puni potencijal i ostavili trag u ovome svijetu. U ovom životu imat ćete brojne prilike pokazati sve što vi jesti i sve što imate za ponuditi. Vi ste predodređeni da izvršite velik utjecaj na svijet.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI