Vatrogaskinja Željka nova predsjednica lokalnog DVD-a

Podravski list profile

Prošli tjedan održane su prve godišnje skupštine u križevačkom kraju. DVD Podgajec održao ju je u subotu u prepunom društvenom domu te je jednoglasno prihvatio sva izvješća i planove za iduću godinu.

Na kraju skupštine predsjednik DVD-a Josip Šimunčić uručio je uvjerenje zapovjedniku Društva Daliboru Bedovcu za zvanje vatrogasnog časnika. DVD Cubinec godišnju skupštinu održao je u nedjelju i dobio novo vodstvo. Nova je predsjednica Željka Baštek, zapovjednik Zoran Ježić, a zamjenik zapovjednika Alen Degač.

– Svi DVD-ovi dobili su veća sredstva i po DVD-u je isplaćeno prosječno nešto više od 12 tisuća kuna. Ako budete aktivniji, dobit ćete i veća sredstva – kazao je Cubinčanima Miroslav Petračija uime Vatrogasne zajednice grada Križevaca.

FOTO Prigorski.hr

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Počeo rad Centra izvrsnosti u Đurđevcu

U Đurđevcu je od prošlog tjedna počeo raditi Centar izvrsnosti Koprivničko-križevačke županije čiji je nositelj Gimnazija dr. Ivana Kranjčeva Đurđevac. Cilj je centra povećanje zainteresiranosti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti