VELIK USPJEH NAŠIH: Na državnoj smotri tri viceprvaka i pet pehara

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Odličan uspjeh ostvarile su ribolovke i ribolovci na finalu Kupa Hrvatskog športsko ribolovnog saveza u lovu ribe udicom na plovak na jezeru Parka II u Banovoj Jarugi. Ribolovke ŠRK Podravke predvođene sjajnom Ivom Betlehem ekipno su osvojile treće mjesto, a Iva Betlehem je završila na drugom mjestu te je postala viceprvakinje Hrvatske.

Ekipa Podravke bila je u sastavu Iva Betlehem, Lorena Blažek, Dina Vida Horvat i rezerva Karla Blažek. Pojedinačno ogroman uspjeh ostvario je Patrik Orehovački koji je također postao viceprvak Hrvatske u kategoriji juniora. Odlično četvrto mjesto osvojilo je njegovo ekipa ŠRK Štuka Torčec. U našoj županija došla je još jednu srebrnu medalju s državne smotre sportskih ribolovaca a donijela ju je Tatjana Štajduhar iz ŠRK Koprivnica. Njezina kolegica Sanja Oreški bila je treća, a u ukupnom rezultatu pridonijela je i Vesna Radanović. Nastupale su i ribolovkinje iz Picoka Đurđevac.

Među seniorima najuspješniji su bili iz ŠRK Štuke Torčec s četvrtim mjestom a Goran Matijašić bio je pojedinačno peti. Lovili su također iz ŠRK Đeleovec i Smuđ Legrad.

– Iznimno sam ponosan na rezultate naših klubova, ribolovkinja i ribolovaca. Svakako je ovo uspjeh svih natjecatelja, klubova, ekipa, ali i roditelja, koju su uložili su velike napore za ove rezultate – rekao je Ivan Petak, predsjednik županijskog Ribolovnog saveza.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI