Velika 62. godišnjica rada OŠ Đuro Ester

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Virutalnom priredbom naziva Dan škole Đuro Ester 2021., OŠ Đuro Ester proslavila je svoju 62. Godinu rada, a film je povodom obilježavanja Dana škole objavljen na YouTube kanalu škole.

Učenici su s učiteljima gledali videopriredbu sa svojim glazbenim i dramsko-scenskim nastupima na Dan škole. Ravnateljica Sanja Prelogović, gradonačelnik Mišel Jakšić i predsjednik Vijeća učenika Luka Kiš, uputili su u svom obraćanju učenicima, roditeljima i učiteljima čestitku za Dan škole.

Škola je ove godine objavila i novu monografiju-priručnik Svijet oko nas, a svi autori teksta i urednici primili su knjigu povodom Dana škole.

Majčin dan i Dan obitelji učenici su također obilježili virtualnom priredbom i izložbom radova. Škola je otvorila i YouTube kanala putem kojeg prikazuje aktivnosti, vijesti i zanimljivosti. Otvorena je i nova sportska dvorana, a još mnogo drugih postignuća može se pogledati na kanalu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI