VELIKA FRKA U GOSTIONICI Prijetio konobarici: Daj mi piti, inače bum sve prepilil s motorkom

"Komu buš ti zvala policiju, sve ti bum razbil", grmio je na djevojku srditi gost. Bio je pijan, a razjarilo ga je to što ga je odbila poslužiti


Autor: podravski.hr — 02.04.2018. / 20:06 Crna kronika

U nepuna dva mjeseca policija je dvaput morala na "teren" u Koprivničku ulicu / Ilustracija

Da je konobarski kruh kruh s tri kore na svojoj je koži na vrlo ružan način osjetila konobarica u pivnici Plavi podrum u Novigradu Podravskom. Dok je odbila poslužiti pijanog gosta zamalo je dobila batine, zajedno s gostom kafića koji ju je pokušao zaštiti od nerazumnog mještanina. Srećom, nitko nije dobio batine, sve je ostalo na uvredama zahvaljujući intervenciji koprivničkih policajaca. Događaj s početka studenog prošle godine nedavno je rješavao koprivnički Prekršajni sud. Sutkinja Đurđica Kenđelić optuženog mještanina (27) proglasila je krivim i osudila na 20 dana uvjetnog zatvora. Optužen je zato što je psovao i vrijeđao konobaricu nakon što mu je pozvala policiju.

“Komu buš ti zvala policiju, sve ti bum razbil i ispilil s motorkom” – grmio je na plahu djevojku srditi mještanin. Bio je pijan, a razjarilo ga je to što ga je odbila poslužiti alkoholnim pićem. Na sudu je okrivljeni mladić priznao prekršaj, no nije znao reći zašto je vikao na konobaricu. Od tog incidenta više nije bio u Plavom podrumu i tamo više uopće ne zalazi. Muškarac kojeg je izvrijeđao zajedno s konobaricom na sudu je posvjedočio kako se optuženi mladić ponašao bahato te da ga je odgurnuo kada ga je pokušao smiriti.

Konobarica je opisala kako je imala gužvu na šanku jer su neki mladići naručivali piće, no taj 27-godišnjak uporno je nabijao po šanku i vikao da mu mora dati piće. Na kraju se zakačio s gostom pa su morali pozvati policiju. Tijekom suđenja optuženi se mladić svima ispričao i pružio im ruku. Isprika je, kako je navedeno u presudi, prihvaćena. (ke)

Foto: Ilustracija