VELIKA GALERIJA: Fašnik najmlađih u Malom Bukovcu i Legradu

Maškare su zavladale i Podravinom na veliko veselje svih naših najmlađih. Udruga žena organizirala je Fašnik u Malom Bukovcu kod Ludbrega kojeg su najbolje iskoristili mališani Dječjeg vrtića Krijesnica zajedno s roditeljima i ostalom djecom. Maskirali su se i proveselili te tako opustili od svih nedaća koje nas okružuju. Nije smetalo niti hladno vrijeme. Od načelnika općine Mali Bukovec Darka Markovića primili su ključeve te je proglašena vladavina mašara u Fašničkoj republici.

Jednako lijepo bilo je i u Legradu gdje su se razveselili mališani Dječjeg vrtića Dabrić i učenici Osnovne škole Legrad. Fotografije iz Malog Bukovca dobili smo od općine, a autor fotografija iz Legrada je čuveni legradski fotograf i grafiti majstor Gordan Cvetnić aka Samir Utegurovich.

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI