Veliki Bukovec: Potpora vrijedna 107 tisuća kuna

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Za svoje aktivnosti potporu Općine dobili su SRK Linjak za promicanje sportskog ribolova, NK Poljoprivrednik za financiranje tekućih troškova kluba i nabavke opreme za igrače, NK Bukovčan za aktivnosti nogometnog kluba kroz 2012. godinu te Karate klub Okinawa za sport u doba pandemije.

Načelnik Općine Franjo Vrbanić dodijelio je ugovore predstavnicima udruga nakon raspisivanja natječaja i odluke o dodjeli sredstava.

Potpore su također dane i Lovačkom društvu Fazan za izgradnju ljetnikovca, Županijskom savezu poljoprivrednih udruga, udruzi Obiteljski klub Varaždinske županije, Udruzi dragovoljaca i veterana Domovinskog rata te Udruzi umirovljenika Općine Veliki Bukovec.

– Raspisali smo natječaj za programe i projekte udruga civilnog društva i sportske udruge, ne samo s područja općine nego i šire. Javilo nam se devet udruga za čije smo programe odvojili 107 000 kuna. Suradnja je dosada bila vrlo dobra – izjavio je Vrbanić.

Naglasio je i rad udruga s mladima kojima je uvijek pružena financijska potpora zbog interesa uključivanja mladih u društveni život.

FOTO ustupila Općina Veliki Bukovec

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Jučer u Koprivnici cijepljeno 311 osoba

Kako doznajemo u Stožeru civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije i Zavodu za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije oni i dalje nastavljaju s organizacijom i provođenjem akcija cijepljenja

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI