Veliki gaf Kloštrana: Utakmicu igrao igrač koji uopće nije bio u zapisniku

Lokalni derbi posljednjeg 13. kola jesenskog dijela prvenstva Četvrte hrvatske lige Sjever između kloštranske Mladosti i đurđevačkog Graničara ipak neće završiti remijem, iako je nakon odigranih 90 minuta rezultat bio 1:1 i to zahvaljujući velikom gafu Kloštrana.

Ova je priča objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

Naime, u 59. minuti trener Mladosti Ranko Celiščak odlučio je iz igre “izvaditi” Luku Glogovšeka umjesto kojeg je na teren utrčao Borna Šandrovčan, a njega uopće nije bilo u zapisniku. Grešku je očito napravio zapisničar, a uoči početka utakmice nisu je uočili ni predstavnik Kloštrana, Petar Golubić koji potpisivao zapisnik, kao ni delegat Krešo Škvorc i prvi pomoćni sudac Zoran Stojnović. Propust ide i na dušu trenera Celiščaka jer svaki ozbiljniji stručnjak prije utakmice obvezno pregledava zapisnik baš zbog toga da se ne dogode ovakve greške.

Zanimljivo je i da je prvi pomoćni sudac Zoran Stojnović prije početka utakmice napravio provjeru pričuvnih igrača, ali je samo čitao njihova imena i prezimena, bez provjere „štima“ li brojno stanje na klupi i jedne i druge momčadi. Ni kod te provjere nitko od Kloštrana nije reagirao pa zbog toga „gaf“ Mladosti ima još veću težinu.

– Borna Šandrovčan sigurno je bio na popisu koji sam predao našem zapisničaru. Možda sustav nije htio „prihvatiti“ Šandrovčana jer se to zna dogoditi u Cometu u kojem se piše zapisnik. Nažalost, nitko nije primijetio da Borne Šandrovčana nema u zapisniku. On se kod prozivke pričuvnih igrača koju je obavio pomoćni sudac nije javio da njegovo ime i prezime nije pročitano, a nitko od nas također nije primijetio tu grešku – kaže Petar Golubić.         

Bilo kako bilo, Picoki su odmah uočili propust Kloštrana i uložili žalbu, a tijekom ovog tjedna, nakon što su Petar Golubić, kao predstavnik Mladosti te delegat Škvorc i pomoćni sudac Stojnović dostavili svoje izjave vezane uz propust, i službeno će biti donesena odluka da će se susret između Mladosti i Graničara registrirati rezultatom 0:3.

– Mi smo svjesni da ćemo utakmicu izgubiti za zelenim stolom bez obzira na propuste delegata i prvog pomoćnog suca. Nažalost, ne možemo vratiti vrijeme na početak utakmice i ispraviti tu grešku – zaključio je Petar Golubić.

FOTO Dinko Borozan

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI