Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Veliki godišnji horoskop za 2022.: Tko će imati sreće ‘u krevetu’, a tko u kladari…

Pred nama je godina u kojoj će promjene biti česte, ali i radikalne. Mnogi od nas nastojat će promijeniti svoj socijalni status, u nama će jačati želja za promjenom radnog mjesta ili poboljšanjem već stečenog. Emotivni odnosi bit će izuzetno promjenjivi. Izbjegavajte nepotrebne troškove, ne ulazite u neprovjerena ulaganja, a ne bi bilo loše i da koju kunu stavimo na štednju. Mnogi od nas će u idućoj godini pretrpjeti i gubitke, neki i dobitke, no zvijezde ipak najavljuju lakšu, ako ne i bolju godinu. U svakom slučaju, strpljivo i sretno!

OVAN 21.3.-20.4.

LJUBAV: Stvari se neće odvijati onako brzo kako biste željeli, što ne znači da ne biste trebali biti malo strpljiviji. U drugoj polovici godine situacija će biti mnogo bolja. Vaš šarm i rječitost doći će do izražaja u punom sjaju. Upoznat ćete mnogo novih osoba, no one će samo prošetati kroz vaše srce, a ona prava pojavit će se ujesen. Osobito burno bit će pripadnicima znaka u vezi ili braku. Nove prilike dolazit će kao iskušenje. Neriješeni odnosi ili nesporazumi mogli bi unijeti pomutnju u vašu ljubavnu vezu, što će najviše doći do izražaja u ljetnim mjesecima. Cijelu godinu borit ćete se s partnerovom ljubomorom. Ego će vam biti izrazito jak, skoro ćete sami sebe uvjeriti da ste nepogrešivi i neodoljivi.

POSAO: Očekuje vas napredak, ali i povećanje obveza i odgovornosti već početkom godine. Budući da ćete biti prepuni energije, to vam neće teško pasti. Problemi vas očekuju sa suradnicima, naime, mnogi od njih bit će vam zavidni. Nemojte se previše obazirati na to. Ipak ćete poticajno djelovati na većinu od njih. Mnogi od vas će usvajati i neke nove vještine i znanja. To će vam uvjetovati napredovanje koje je moguće već u ljetnim mjesecima.

NOVAC: Ako u idućoj godini uspijete suzbiti pretjeranu sklonost trošenju, kraj godine dočekat ćete s povećom ušteđevinom. Naime, iznenadni novčani dobici mogli bi vas ugodno iznenaditi već u prvim mjesecima, osobito u veljači. Povećani izdaci očekuju vas u ljetnim mjesecima, no oni će uglavnom biti vezani uz kupnje nekretnina ili neko drugo poslovno ulaganje.

ZDRAVLJE: Povremeno ćete se osjećati iscrpljeno i umorno, stoga svakako pronađite vremena i za odmor. Mogući su zdrastveni problemi, ali oni će uglavnom biti prolazni.

BIK 21.4.-21.5.

LJUBAV: Morat ćete izabrati hoćete li odlučivati glavom ili srcem. U prvim mjesecima još će vas uvijek mučiti uspomene i bit ćete tužni zbog nekog tko vas je razočarao. Ljeto vam donosi mnogo prilika za nove veze i zaista velik broj udvarača. Mnogima od vas sreća bi mogla izmaknuti, i to zbog predugog razmišljanja i pretjerane racionalnosti. Ne zaboravite da i vi imate mnogo vrlina i da sigurno postoje osobe kojima ste privlačni. Ujesen ćete biti mudriji u odlukama, ali i osjećajima. Naučit ćete kako partneru iskazati pravu ljubav. U sljedećoj godini neka vam ne bude teško iskreno se ispričati za neke svoje postupke na koje baš i nećete biti ponosni.

POSAO: Siječanj i veljača bit će izuzetno povoljni. Mnogo ćete raditi, ali će vam se trud isplatiti. Osim pohvala, ponudit će vam se bolje plaćeni i odgovorniji posao. Prije nego što prihvatite, dobro razmislite. U ljetnim mjesecima u poslu ćete se dobro snalaziti, čak i uživati. Ujesen bi vaš privatni život mogao patiti zbog poslovnih obveza, stoga pokušajte naći ravnotežu. Pred vama je godina koja donosi poslovni uspjeh, na vama je da odvagnete što možete, a što je previše.

NOVAC: Novčana situacija bit će i više nego dobra. Sve do svibnja zarađivat ćete znatno više nego što ćete uspjeti potrošiti. Kako ste poznati po štednji, ove si godine priuštite lijep godišnji odmor na kojem nećete razmišljati o troškovima. Ova godina donosi pozamašnu dobit, pa nije isključeno da se mnogi od vas odluče na neka unosna ulaganja.

ZDRAVLJE: U prvim mjesecima moguće su česte prehlade i viroze, koje je najpametnije odležati. Kako ćete cijelu godinu mnogo raditi, nađite vremena za neki sport. U protivnom, jesen najavljuje probleme s kičmom i kostoboljom.

BLIZANCI 21.5.-21.6.

LJUBAV: Sreća vas neće napuštati. Bit ćete očaravajući i neodoljivi za suprotni spol. Često ćete imati više udvarača i ponuda pa ćete se teško odlučiti za jednoga, stoga vam vjernost neće biti jača strana. U proljeće ćete se zbog toga naći u neugodnoj situaciji iz koje ćete morati izvući pouku. U prvoj polovici  godine blizanci u vezi prolazit će kroz krizno razdoblje. Podcjenjivanje partnerove inteligencije i neprekidno izvlačenje mutnim isprikama ozbiljno će poljuljati vaš odnos. Ujesen ćete morati uložiti dosta truda kako biste povratili povjerenje. Jesen i zima donose smirenje. Slobodni, fatalna osoba za vas ući će u vaš život u listopadu ili studenome. Sretno!

POSAO: U nadolazećoj godini malo će toga biti rezultat sreće, gotovo za sve ćete se morati pomučiti. Odlučite li se izboriti za bolji status, učinite to u svibnju. Komunikativnost i promišljenost će vam pomoći, a naravno i vaši rezultati rada koji neće biti baš loši. Već sredinom godine vaši pretpostavljeni će shvatiti da ste vi osoba na koju se mogu osloniti i u najškaljivijim situacijama. Mnogima od vas suradnici će biti od velike pomoći. Poslušajte njihov savjet.

NOVAC: Iako se u predstojećoj godini nećete trebati ničega odricati, potreban je oprez u investiranju. Već u proljeće pojavit će se novi izvori zarade, no to će od vas tražiti više slobodnog vremena i truda. Ljetovanje može biti luksuzno, no zato ujesen ponovo zasučite rukave i nakratko zatvorite novčanik. Možda je ovo godina u kojoj biste trebali otvoriti štednu knjižicu.

ZDRAVLJE: Većih zdravstvenih tegoba nećete imati. Povremeno će vas mučiti nervoza želuca, i to zbog stresa koji ćete si sami napraviti. Sklonost pretjeranom radu i iscrpljivanju može vam donijeti nervozu.

RAK 22.6.-22.7.

LJUBAV: U godini koja dolazi glavni i najvažniji te najugodniji preokreti očekuju vas upravo u ljubavi. Pripadnici znaka u vezi napokon će odahnuti, nestat će vaša pretjerana briga i neke obveze prepustit ćete partneru. Proljeće će biti pravi izazov za vas. Jedna ponuda sa strane mogla bi dovesti u pitanje vašu vjernost. Prije nego što se upustite u avanturu, dobro razmislite. Sjedenje na dva stolca moglo bi od vas otjerati osobu do koje vam je stvarno stalo. Ako još uvijek niste sreli osobu svog života, do svibnja sigurno hoćete. Usprkos velikim iskricama, neće se sve odvijati baš glatko. Bit će upitno tko će od vas napraviti prvi korak. Učinite ga vi, imati ćete dovoljno samopouzdanja.

POSAO: Odgovore na svoje poslovne probleme naći ćete u stvaranju novih, ali mnogo kvalitetnijih odnosa sa suradnicima. Shvatit ćete da morate više vjerovati u sebe, biti hrabriji i odlučno prionuti na ostvarivanje svojih ciljeva. Siječanj i veljača donose vam promaknuće, tako da se možete naći u situaciji da ste nadređeni onima s kojima ste do sada dijelili dobro i zlo. Ne brinite se, snaći ćete se vi u tome. Od vas se očekuje pravednost i realnost.

NOVAC: Novac će vam pristizati u sve većoj količini, no vama kao da to neće biti dovoljno. Neke dobitke možete očekivati i od igara na sreću, posebno ako se inače ne zanimate za tu vrstu zarade. Od proljeća do ljeta najpovoljniji vam je  period za igre na sreću. Nipošto ne posuđujte novac, osobito ne osobama kojima  ne vjerujete. Usprkos troškovima, bilanca na kraju godine bit će ipak pozitivna.

ZDRAVLJE: Nedovoljno kretanja i pretjerani unos masnoća uzrokovat će vam probavne probleme, od gastritisa pa sve do problema sa žuči. Budite oprezni tijekom čitave godine jer vam prijete ozljede fizičke prirode.

LAV 22.7.-22.8.

LJUBAV: U 2022. godini napokon ćete moći zaboraviti na sjetu i tugu. Ako niste u stalnoj vezi, u proljeće će u vaš život ući osoba koja će vas oduševiti. Naučit će vas kako da malo promijenite svoje prioritete i postanete ispunjeniji i sretniji. Dopustite joj to, nećete ni sekundu požaliti. Bez obzira na to potraje li ta veza, ta će osoba na vas ostaviti jak dojam i promijeniti vas na bolje. Pripadnike znaka u stalnim vezama partner će u mnogočemu iznenaditi, bit će čarobnih trenutaka, ali i onih koje ćete teško privatiti. Naime, partner bi vam mogao lagati. Ne zaboravite da ste vi to protekle godine često činili. Shvatit ćete da vašoj nekontroliranoj ljubomori nije bilo mjesta, pa ćete vrlo brzo obnoviti nježnost.

POSAO: Uspjeh neće dolaziti sam od sebe, već će on biti rezultat vašeg dugogodišnjeg rada. Početkom godine mogli biste se češće sukobljavati sa suradnicima koji neće moći pratiti vaš tempo rada. I u tom periodu pokušajte što manje odgađati donošenje važnih odluka. Krajem ljeta mogli biste osjetiti velik umor, možda i razmišljati o promjeni posla. Prije nego što donesete odluku, dobro se odmorite pa tek onda krenite dalje. Jesen ipak donosi stabilnost.

NOVAC: Tijekom cijele godine bit ćete ugodno iznenađeni nenadanim dobicima. Oni će ponajviše biti rezultat vašeg rada, ali i snalažljivosti. Svejedno budite oprezni kad je u pitanju posuđivanje novca, naime, mogli biste upasti u financijske nevolje. U ljeto ćete kao i svake godine biti maksimalno rastrošni, no jesen ponovo donosi hrpu sitnih dobitaka, koji će pokriti ljetne minuse.

ZDRAVLJE: U proljeće pripazite na kosti, mogući su lomovi i problemi s kralješnicom. Stres i osjećaj neizdrživog pritiska smanjivat će se tijekom ožujka i travnja, no samo ako se budete prestali opterećivati tuđim problemima. 

DJEVICA 23.8.-22.9.

LJUBAV: Nakon za vas naporne godine, pred vama je godina u kojoj ćete biti izuzetno društveni i otvoreni prema svemu što je novo, no istodobno i prezahtjevni. Teško ćete primati kritiku bilo od partnera, bilo osobe koja vam se želi približiti. Zaboravite na sramežljivost i pristojnost, dopustite si pokoji flert, donijet će vam zadovoljstvo i sreću i podići samopouzdanje. Pripadnici znaka u vezi partnera će dovoditi do ludila potrebom da budu vođe i da su uvijek u pravu. Ljeto će svim pripadnicima znaka donijeti smirenje. Krajem godine u vašem ljubavnom životu mogao bi se pojaviti suparnik, odnosno suparnica, no taj će mali potres na neki način samo ojačati vašu vezu.

POSAO: Osobne stvari i nove poslovne planove svakako zadržite dalje od suradnika, a zatreba li, i od nadređenih. Vaši planovi neće biti neizvedivi, stoga ih napokon i odradite. Za to se maksimalno potrudite već početkom godine. U ljetnim mjesecima, umjesto odmora, očekuju vas pojačane aktivnosti, no neka vam one teško ne padnu, donijet će realizaciju vaših planova. Ujesen budite oprezni jer bi zbog vaših čestih izbivanja netko mogao zauzeti vaše radno mjesto.

NOVAC: U ovoj godini napokon ćete svoje financije dovesti u red. Konačno ćete uspjeti naplatiti neka stara potraživanja, no i dalje su mogući manji zastoji. Oprez i štedljivost donijet će vam miran san, ali i pozamašan konto na kraju godine. Osobito u ljetnim mjesecima morat ćete obuzdati svoju potrebu za riskantnim ulaganjima, tada su mogući gubici. Pamet u glavu!

ZDRAVLJE: Prva polovica godine neće biti baš povoljna za vaše zdravlje. Kako nećete znati kad je pravo vrijeme za odmor, umor i nesanica mogli bi donijeti smetnje sa srcem i tlakom, zbog kojih biste mogli na prisilni odmor.

VAGA 23.9.-22.10.

LJUBAV: Tijekom cijele godine događaji će se izmjenjivati kao i godišnja doba. Bit će perioda ljubavi, ali i sukoba. Slobodne će se vage za početak godine počastiti novom ljubavnom vezom. Nema sumnje da ćete naići na kompletnu i konkretnu osobu, ali to će značiti da će ta osoba tražiti mnogo od vas. Da sve baš ne bi bilo idealno, već travanj najavljuje zbrku. Povratak osobe iz prošlosti uzdrmat će vas. Slušajte svoje srce, jer ono zna što je najbolje za vas. Pripadnici znaka u vezi, glavno raščišćavanje očekuje vas najesen. Tada će veze koje nisu uspjele vratiti osjećaje i zaljubljenost zasigurno doživjeti krah. Bitno je da vi to nećete tragično shvatiti.

POSAO: Godina će biti povoljna za one koji se bave intelektualnim radom, bilo kojom vrstom umjetnosti ili pak rade u medijima. Bitno je da budete strpljivi i marljivi. Ako izdržite sva iskušenja i nedaće u prvoj polovini godine, druga vam donosi nagli uspon u karijeri. Uspjeh sa sobom donosi i nove obveze, nadređeni vas neće štedjeti. Stoga pokušajte izbjeći stres, savjesno odradite svoje obveze, smanjite očekivanja i budite sigurni da će vaš napor biti nagrađen.

NOVAC: Ove ćete godine imati malo sreće s dobicima bez rada i truda. Već početkom godine očekuje vas više novca, ali on će doći kao rezultat vašeg prekovremenog rada. Svakako dobro vodite računa o tome u što ćete uložiti novac, pametno je štedjeti. Morat ćete se odreći bilo kakvog luksuza.

ZDRAVLJE: Umor koji ćete osjećati već početkom godine mogao bi vam donijeti kronične bolesti ili vratiti stare. Posebno će vam biti ugrožena jetra. Pazite što jedete i pijete. U svakom slučaju, izbjegavajte alkohol i jaku hranu.

ŠKORPION 23.10.-22.11.

LJUBAV: Možete odahnuti. Pomalo vama karakteristična sumnjičavost u godini koja dolazi zaista neće imati stvarnu podlogu. Promjene koje vas ove godine očekuju bit će dvojake, no nijedna neće biti na vašu štetu. S jedne strane neke će veze doživjeti uzlet, a neke mogu doživjeti i definitivni kraj. Ovo je godina koja mnogima od vas donosi test koji će otkriti koliko je čvrsta vaša ljubav. Neće vas mimoići ni razočaranja, no ona neka budu poučna. Ni slobodne pripadnike znaka ne očekuju baš previše ružičasti dani. Mnogi od vas mogli bi ući u pomalo čudne ili od očiju skrivene odnose. No, krajem godine odnosno već od jeseni bit ćete zaljubljeni i sretni.

POSAO: Neki neuspjesi koji bi se mogli pojaviti već početkom godine poljuljat će vaše samopouzdanje. Prevladate li taj loš početak, već ožujak vam donosi nagradu i priliku za novo dokazivanje koje sa sobom donosi uspjeh. Sredinom godine doći će do promjene u vašoj radnoj sredini i to je pravi trenutak za vaš iskorak. Vaši nadređeni bit će vam skloni, a na vama je da ispunite njihova očekivanja. Krajem godine velika većina od vas uspješno će sklapati nove poslove.

NOVAC: U prvoj polovici godine financije vas neće pretjerano zabrinjavati, štoviše, možete ući i u najriskantnija poslovna ulaganja. Veći dio njih bit će unosan. Tijekom ljetnih mjeseci priuštite si lijepo egzotično putovanje, nemate razloga za pretjeranu štedljivost. Jesen će vam ponovo donijeti niz mogućnosti za zaradu, a kraj godine pozamašan iznos na računu.

ZDRAVLJE: Većih zdravstvenih tegoba nećete imati. Emotivni problemi koji će se povremeno javljati tijekom čitave godine neka vas ne natjeraju da se prepustite crnim mislima. Tada su mogući problemi s nesanicom i kroničnim umorom.

STRIJELAC 23.11.-22.12.

LJUBAV: Vaša potreba za promjenom u emotivnim odnosima donijet će male potrese u vašoj vezi. Sami znate da puno toga ne valja, ali naprosto nećete znati kako to izgovoriti, a još manje kako to provesti u djelo. Nemojte mučiti partnera, već mu jednostavno izgovorite što vam smeta. U ljetnim mjesecima mnogi od vas će se bahatiti i na pomalo arogantan način pristupati suprotnom spolu. Nemojte se zavaravati da će vam to donijeti uspjeh na dulje vrijeme. Sam kraj godine ipak vam donosi smirenje i zadovoljstvo. Uvidjet ćete da morate promijeniti način i pristup partneru i shvatiti da u ljubavi nema mjesta sebičnosti.

POSAO: Bez mnogo truda postizat ćete vrlo dobre rezultate. Bit ćete naprosto svestrani. Proljetne mjesece svakako iskoristite da realizirate svoje planove iako će vam se činiti da još uvijek nije vrijeme za to. Potrudite se da svoje ideje i zahtjeve iznesete jasno i razumno. Naime, kroz ljetne mjesece malo toga ovisit će o vama, vašem trudu i volji. Imajte tada strpljenja za suradnike jer će vam biti od velike pomoći. Od listopada ćete moći malo odahnuti.

NOVAC: Ove ćete godine biti u stanju potrošiti sve što ćete zaraditi, a neki od vas se i zadužiti. Imat ćete mnogo troškova, ali i mnogo mogućnosti za zaradu. Osobito pripazite početkom godine, neki nenadani troškovi ozbiljno će narušiti vašu financijsku konstrukciju. Stoga je potreban oprez sve do travnja. Tada će se situacija normalizirati, a vi ćete opet moći trošiti.

ZDRAVLJE: Više nego protekle godine morat ćete ulagati u svoje zdravlje. Zbog iscrpljenosti mogao bi vam oslabjeti imunitet, što bi vam u zimskim mjesecima moglo donijeti čitav niz problema s disanjem, plućima i bronhijima.

JARAC 23.12.-20.1.

LJUBAV: Očekuje vas burna godina. Iako je to za vas neuobičajeno, pokušajte se prepustiti osjećajima, bez obzira na to kamo će vas to dovesti. Mala je vjerojatnost da će se dogoditi ljubav iz bajke ili nešto što će potrajati dulje vrijeme, no i avanture mogu donijeti lijepe i ugodne događaje. Za pripadnike znaka u vezi ovo će biti naporna godina, a često neće biti ni ugodno. Dosta toga neće ovisiti o vama, već će i partner postaviti neke svoje uvjete. No, ne naglite, bilo kakva naglost i ishitrenost u odlukama mogla bi vas zauvijek odvojiti od partnera. Nemojte misliti da će vam s nekim drugim biti bolje. Zavede li vas kakva osoba u ljetnim mjesecima, othrvajte se emocijama. U pitanju je samo kratkotrajna avantura.

POSAO: Napredovanje i uspjeh neće vas mimoići. No, vaši planovi i želje bit će djelomično ostvareni. Želite li uspjeh, morat ćete dobro zasukati rukave i prionuti. Posla će biti preko glave, osobito u prvim mjesecima ove godine. Zapnete li tada ne očekujući ništa, ljetni mjeseci donose napredak. Ujesen ćete se opet morati malo više se potruditi da zadržite stečenu poziciju. Zatreba li, riskirajte, isplatit će se. Kraj godine dočekat ćete zadovoljni postignutim.

NOVAC: S novcem ćete morati biti oprezni tijekom čitave godine. Koliko god vi radili i zaradili, neće vam ga biti dovoljno. Štedljivost vam svakako može pomoći, no nemojte pretjerivati. Ljetne mjesece iskoristite da se dobro odmorite i nemojte pritom škrtariti. To vam neće spasiti financijsku situaciju, a vi ćete se obogatiti duhom.

ZDRAVLJE: Stres će vam biti najveći neprijatelj. Imunitet će vam padati, a to će se najviše odraziti na jetru i žuč. Jesen vam donosi probleme s kostima i zglobovima. Ove godine bit ćete prisiljeni pozabaviti se svojim zdravljem.

VODENJAK 21.1.-18.2.

LJUBAV: U godini koja dolazi neće vam nedostajati ni ljubavi, ni strasti, ali isto tako neće vas zaobići usponi ni padovi. Za većinu neugodnih situacija uglavnom ćete biti sami krivi, i to ponajviše početkom godine. Naravno, vi ćete se osjećati neshvaćeno i kriviti druge za to. Razlike u mišljenju između vas i partnera bit će sve veće, a vi nećete pokazivati nimalo volje ni želje za suradnju i rješavanje problema. Malo više sreće imat će slobodni pripadnici znaka već u proljetnim mjesecima. Nastavite li vi po svome, veze neće biti dugog vijeka. Ljetni mjeseci donose ugodnija zbivanja, vodenjaci u vezi mogli bi se naći u zabranjenoj vezi, a oni slobodni hrliti iz veze u vezu nadajući se kako uvijek mogu naći nešto bolje.

POSAO: U 2022. godini napokon ćete morati shvatiti da uspjeh ne dolazi sam od sebe, te da je on rezultat velikog rada. Stoga, želite li uspjeti, morat ćete zapeti iz sve snage. Nećete imati nikakvu olakšavajuću okolnost, ali ni na sreću nemojte previše računati. Na to osobito pripazite u prva tri mjeseca sljedeće godine. Sve u svemu, neće vam biti sjajno, ali upamtite, sve što uložite u ovoj godini, donijet će vam rezultate u sljedećoj, bilo da je u pitanju uspjeh, ali isto tako i neuspjeh.

NOVAC: Ove će vam godine financijska situacija biti nešto bolja nego protekle. Iako će vas posao iscrpljivati, ipak ćete dobro zarađivati. Čest izvor prihoda bit će vam honorarni rad. U proljeće će vam novčana situacija biti izuzetno dobra, no budite oprezni te u to vrijeme ne posuđujte novac i budite oprezni s ulaganjima. I jedno i drugo bit će promašaj.

ZDRAVLJE: Stres i nervoza bit će vam najveći neprijatelj cijele godine. Ljeto vam donosi probleme s kožom i alergijom, a proljeće i jesen veliku iscrpljenost i umor. Tada redovito kontrolirajte tlak i srce.

RIBE 19.2.-20.3.

LJUBAV: Romantični i prilagodljivi, vrlo lako ćete pronaći odgovarajućeg partnera, a ako pak pogriješite u izboru, nećete očajavati već hrabro krenuti dalje. I pripadnike u vezi očekuju znatne promjene na bolje. Partner će se truditi da vam udovolji. U ljetnim mjesecima mogao bi postati malo više ljubomoran, no vi ćete znati pronaći pravi način da ga uvjerite da ste mu odani. Jesen vam donosi iskušenje i mnogi od vas mogli bi ući u zabranjenu vezu. Dobro razmislite treba li vam nešto takvo. Kraj godine ponovno vam donosi mir, a slobodni pripadnici znaka znat će prepoznati što je dobro za njih. Pritom svakako slušajte svoje srce i intuiciju koja će vam u ovoj godini itekako biti naglašena.

POSAO: Inicijativa potpomognuta upornošću omogućit će vam da dostignete i postignete sve ono što ste naumili. A ove ćete godine itekako biti borbeni i ambiciozni, osobito u prvoj polovici godine. Žestoko ćete braniti svoje stavove i ideje. Pojave li se kakvi problemi, vi ćete ih riješiti bez velikog truda. Poželite li se osamostaliti, ostavite to ipak za sljedeću godinu. Ne gubite motivaciju ako se vašem nadređenom odmah ne svidi neka vaša ideja. Pustite ga da razmisli!

NOVAC: Financijska situacija bit će dobra ako ne krenete u samostalne poslove. Već u proljeće vaš će konto biti i više nego dobar. Ljeto opet donosi mogućnost povećane zarade. Uglavnom, sve će ovisiti o vašim sposobnostima donošenja brzih i dobrih odluka te dobroj i pravilnoj raspodjeli prihoda i rashoda. Sretno!

ZDRAVLJE: Iako vam zdravlje neće zadavati prevelike brige, ipak o njemu vodite računa. Proljeće i jesen najkritičnija su godišnja doba za vaše zdravlje. Migrene i problemi sa zglobovima ni ove vas godine neće mimoići.

Facebook
Twitter
Email
ŠTRUKLIJADA U KUNOVEC BREGU

FOTO/VIDEO Brojni posjetitelji uživaju u slasnim štruklima, kasnije slijedi veselica do kasnih noćnih sati!

stil

FOTOGALERIJA Prošetali smo koprivničkom špicom, pogledajte koga smo sve zatekli!

4. po redu

FOTO/VIDEO Biciklijada Općine Peteranec okupila stotine ljubitelja bicikliranja

BAJKA ZA VAN: CRVENKAPICA, VUK I BAKA“

FOTO/VIDEO Mališani s roditeljima uživaju u predstavi na otvorenom, glavna kulisa – gradski park!

prisustvovali svi učenici i nastavnici

FOTO Osnovna škola Đuro Ester obilježila 64 godine rada

dani općine kloštar podravski

FOTO Mejaši rasplesali brojnu publiku

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI