Veliki obrtnički i humanitarni sajam IMPOK 2021. opet u Koprivnici!

Koprivnički su obrtnici još 1984. godine među prvima pokrenuli nekad tradicionalan i vrlo posjećen obrtničko-gospodarski sajam IMPOK. Mnogi naši čitatelji sigurno se sjećaju, a dobra vijest je da je IMPOK ponovno tu i održat će se opet, sutra u petak od 11 sati, ali i u subotu na Tarašćicama u parku kod Udruženja obrtnika.

Inače, IMPOK je kratica za I (imenik) M (male) P (privrede) O (općine) K (Koprivnica). Ovaj sutrašnji je s humanitarnim karakterom. U suradnji s Obrtničkom školom Koprivnica bit će u subotu, drugog dana sajma organizirana humanitarna prodaja hrane. Donacije su namijenjene kolegama obrtnicima stradalima u potresu na Baniji. U tu svrhu ide i prihod od tombole. Jasmina Markota, tajnica Udruženja obrtnika Koprivnica ističe kako je epidemija ugrozila brojne obrtnike, a organizacija sajmova je skupa i riskantna, no upravo ovakvi sajmovi prilika su za sve domaće i vrijedne obrtnike.

Dođite i podržite naše obrtnike.

Jasmina Markota

FOTO Arhiva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI