Veliki projekt: Umjesto prazne livade niknut će sadržajni park

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Središte mjesta Veliki Bukovec uskoro bi trebalo dobiti sasvim novi izgled. Naime, Općina je pokrenula projekt preuređenja prostora ispred zgrade Općine. Radi se o livadi u središtu mjesta koja dosad nije imala nikakvu funkciju te je taj dio mjesta izgledao prazno i neiskorišteno.

No, u projektu vrijednom oko 250.000 kuna na spomenutoj livadi izgradilo bi se  dječje igralište, jedan dio livade namijenio bi se teretani na otvorenom, u sredini bi se nalazio paviljon, predviđen za druženje mještana, a sve bi okruživala staza za šetnju s klupama.

– Uvidjeli smo da u središtu općine nedostaje mjesto gdje bi ljudi mogli prošetati, sjesti na klupu i družiti se. Ostalom, prazna livada nije dobro izgledala – rekao je Franjo Vrbnić, načelnik Općine Veliki Bukovec.

Projekt je, uz Općinu, vodio LAG Izvor koje je ishodio sufinanciranje od 111.000 kuna, dok bi ostatak financirala Općina.

FOTO Općina Veliki Bukovec

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI