Veliko srce naših ljudi! Podravka šalje hranu, hotel nudi smještaj, vatrogasci neumorno pomažu…

Osim naših vatrogasaca od kojih su se velika većina nesebično dragovoljno javila za put za Petrinju kako bi pomogli unesrećenima u potresu, veliko srce pokazali su i drugi.

Kao i u Domovinskom ratu, kad je najteže ponovno je potegnula Podravka čiji je kamion od 10 tona hrane i drugih potrepština već krenuo za Baniju.

“Uvijek sa srcem – tu smo jedni za druge.
Veliko hvala svim djelatnicima Podravke koji su se hitro digli na noge i sudjelovali u našoj današnjoj akciji. Osigurali smo donaciju 10 tona naših proizvoda te je, u dogovoru s nacionalnim i županijskim stožerom civilne zaštite, kamion već krenuo prema potresom nastradalim područjima. Naša su srca i misli uz njih.”- poručili su iz Podravke.

Dodajmo kako su suosjećajući se sa žrtvama potresa u Petrinji, iz koprivničkog hotela Podravina ponudili besplatan smještaj za 20 osoba kojima je potresom uništena imovina, odnosno koji su ostali bez krova nad glavom.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI