“Veprovi” uredili dom: Za izgradnju zahoda i gulionice dali 120.000 kuna

Podravski list profile

Lovačka udruga Vepar iz Prugovca, naselja na području općine Kloštar Podravski, dodatno je uredila Lovački dom. Nova investicija bila je izgradnja sanitarnog čvora i prostora za guljenje divljači, čime je dom dobio sve potrebne sadržaje, a nadograđeni dio svečano je otvorio Đuro Dečak, predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza. Svečanost su pjesmom uveličale članice glazbenog sastava Gorbonuk, dok je novi prostor blagoslovio fra Ivan Široki, župnik u Kloštru Podravskom.

– U sanitarni čvor i prostor za guljenje uložili smo 120.000 kuna, od čega smo 30.000 dobili od općine Kloštar Podravski te 10.000 od Hrvatskog lovačkog saveza, dok je preostalo osigurala udruga od vlastitih sredstava – kaže Berislav Đođ, predsjednik Lovačke udruge Vepar.

Ova investicija, dodaje Đođ, čija je izgradnja počela prije godinu i pol, još jedna je potvrda da udruga nastoji stalno obogaćivati sadržaje za lovce. U ovoj godini plan je urediti pročelje nadograđenog dijela doma.

– I za tu investiciju očekujemo financijsku podršku Općine i Saveza koji nas redovito prate u svim projektima na čemu smo im zahvalni – ističe Berislav Đođ.

Službeno otvorenje novih sadržaja Udruga je obilježila i lovom u kojem su sudjelovali i članovi prijateljske udruge iz Slavonskog Kobaša.

– Već tri godine s prijateljima iz Slavonije njegujemo prijateljske odnose, a i oni su pohvalili trud koji ulažemo u opremanje Lovačkog doma. Moramo pohvaliti i sve naše članove koji se rado odazivaju na sve radne akcije u sklopu kojih uređujemo i lovište kako bi imali što bolje uvjete za lov – zaključio je Berislav Đođ.

FOTO Darko Imbriša

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti