VESLANJE Posada Kumovi najbrža u drvenim dravskim čamcima

Podravski list profile

Udruga za očuvanje prirodne i kulturne baštine Novog Virja Konak organizirala je na izletištu Čarda natjecanje u veslanju u drvenim dravskim čamcima na kojem je nastupilo osam posada. Prvo mjesto osvojila je posada Kumovi u sastavu Goran Žufika i Vjekoslav Kopričanec, drugo Lako ćemo u sastavu Zdravko Vujčić i Nikola Parag te treće Dravski gusari u sastavu Igor Babec i Marko Radman.

-Natjecanje je i ove godine privuklo brojne posjetitelje koji su uživali u neizvjesnim utrkama, a u revijalnom dijelu imali su priliku i sami se okušati u veslanju. Najbolje posade dobile su prigodne nagrade – kaže Krešimir Šadek, predsjednik Udruge za očuvanje prirodne i kulturne baštine Novog Virja Konak.

FOTO: Đuro Grčić

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Pitomački mališani dobili 80 novih lopti

Sportska zajednica općine Pitomača u suradnji s Hrvatskim olimpijskom odborom poklonila je mališanima Dječjeg vrtića Potočnica 80 lopti. Donaciju su vrtićarcima uručili novi predsjednik Zajednice

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti