VIDEO/FOTO Ekskluzivno: policija uhitila moćnog podravskog načelnika, prenoćit će u zatvoru

Mještani iz lokalnog ugostiteljskog objekta ispričali su nam kako je Kolman definitivno bio pijan i da je priveden odmah nakon puhanja u policijski alkometar


Autor: podravski.hr — 13.12.2018. / 22:15 Crna kronika

Golf Danimira Kolmana zaglavio u kanalu

NOVO: Policijska uprava jutros (petak, 14. prosinca) priopćila je, ne navodeći identitet vozača, kako je Danimir Kolman sinoć uhićen jer je upravljao golfom pod utjecajem alkohola od 1,77 promila.

Općinski načelnik HNS-a i direktor koprivničke Veterinarske stanice Danimir Kolman uhićen je večeras oko 21 sat nakon izlijetanja automobilom na lokalnoj cesti u Rasinji kod Koprivnice.
Kako neslužbeno doznajemo od mještana koji su svjedočili izvlačenju automobila iz grabe, Kolman je bio pod vidnim utjecajem alkohola i svojim golfom nikako se nije mogao izvući iz kanala. Netko je u tom času pozvao policiju, pa je načelnik Rasinje i utjecajni HNS-ov podravski dužnosnik odmah završio na triježnjenju u policijskom zatvoru.
Iz koprivničke Policijske uprave večeras su potvrdili događaj i privođenje vozača, ali njegov identitet nisu željeli otkrivati. Mještani iz lokalnog ugostiteljskog objekta ispričali su nam kako je Kolman definitivno bio pijan i da je priveden odmah nakon puhanja u policijski alkometar.

Danimir Kolman, načelnik Rasinje

Inače, o Kolmanu smo nedavno pisali zbog postupaka koje je protiv njega pokrenulo Povjerenstvo za sprečavanje sukoba interesa, a tekst o tome možete pročitati OVDJE.
Nešto ranije, pisali smo i o sudskom postupku kojeg Kolman vodi protiv obitelji pokojnog Vjekoslava Radičeka, njegova protukandidata na lokalnim izborima, što možete pročitati OVDJE. (rm)

VIDEO/FOTO: NIKOLA WOLF