VIDEO/FOTO Preslatka priča: maca spasila malenu kunu od sigurne smrti i sad su nerazdvojni

Jede salamu, hranu za mačke, sir i sve što se nađe pred njim - priča nam Meri


Autor: podravski.hr — 11.06.2018. / 14:32 Stil

Mačka je nestašnom Rockyju druga majka

Obitelj Maraković iz Otrovanca kod Pitomače udomila je nesvakidašnjeg kućnog ljubimca – kunu. Da stvar bude još slađa, malenu kunu othranila je njihova mačka i tako je spasila od smrti.
Prije mjesec dana Mario Maraković u krovištu kuće pronašao je dvije male kune. Baš u to vrijeme njihova mačka omacila je mačiće pa su kune u njoj pronašle majku.

– Mačka je bez problema prihvatila kune i tako je krenulo čudo na našem imanju. Sve do prošlog tjedna u dvorištu smo imali dvije kune, no ženka je nekamo odlutalo i više je nema – priča nam Mario.
Mužjak nazvan Rocky miljenik je cijele obitelji, a o njemu najviše brinu najmlađi članovi, Meri i Dominik. Rocky jede sve što mu se ponudi.
– Jede salamu, hranu za mačke, sir i sve što se nađe pred njim. Jako je razigran i obožava se maziti. Kako ga je othranila mačka, ima sve osobine te domaće životinje – priča nam Meri.
Rocky se, dodaje Meri, obožava i kupati, a najviše uživa u igri s mačkama. Maraković se nadaju da će još dugo Rocky biti njihov kućni ljubimac. (db)

Meri Maraković sa svojim ljubimcem

Mario Maraković – iznenađenje na tavanu

Preslatki Rocky pravi je domaći ljubimac

VIDEO/FOTO: ĐURO GRČIĆ