VIDEO/FOTO Dramatično izvlačenje tijela stradalog traktorista iz potoka kod Koprivnice trajalo do kasno u noć

Levanić je kosio livadu i u jednom je času krenuo na strminu kod potoka. Traktor je skliznuo i prevrnuo se te u potoku prikliještio tijelo nesretnog traktorista


Autor: podravski.hr — 10.07.2018. / 21:37 Crna kronika

Izvlačenje prevrnutog traktora sinoć kod Koprivnice

Traktorist Milan Levanić (71) tragično je stradao jučer oko 15.30 sati koseći travu na livadi u Vrhovcu Sokolovačkom kod Koprivnice, doznaje portal Epodravina.hr, koji je prvi objavio strašnu vijest.
Levanić je kosio livadu i u jednom je času krenuo na strminu kod potoka. Traktor je skliznuo i prevrnuo se te u potoku prikliještio tijelo nesretnog traktorista. Epodravina javlja kako je Levanić već dvaput prije toga bio prikliješten traktorom, ali oba puta se izvukao.

Kako upravo javljaju naše reporterske ekipe s mjesta nesreće, prava drama odvijala se sinoć u Vrhovcu Sokolovačkom. Na terenu je 20-ak vatrogasaca, ekipe koprivničke policije i brojni mještani koji pokušavaju izvući tijelo nesretnog traktorista. No, riječ je o iznimno nepristupačnom terenu s raslinjem pa su u pomoć pozvani i lokalni traktoristi. Tijelo je oslobođeno ispod traktora tek oko 22 sata.
Krim-policija obavila je izvide, ali kako je riječ o nesreći neće biti nikakvih prijava.

Izvještavaju: Nikola Wolf i Ivica Barać