VIDEO I FOTO: Zadarski alpinisti u akciji na krovu Koprivnice, po kiši i vjetru

Podravski list profile
Ekipa je, kako doznajemo, iz Zadra, kažu kako uživaju na visinama i da im ne smetaju ni ovako loši vremenski uvjeti

Ni kiša ni zima ni vjetar ne smetaju iskusnim zadarskim “alpinistima”, koji ovih dana postavljaju novi sustav grijanja i nove dimnjake na zgradi na koprivničkom Trgu kralja Zvonimira. Posao na natječaju dobila je jedna ivanićgradska firma, a Marinko Bagarić, član Uprave KC Plina ističe kako je bilo nekoliko opcija za postavljanje sustava.

-Ili da se radi velika skela, što je skupo, ili angažira veliki kran. Ovo je treća opcija, da se angažiraju iskusni “penjači” koji iza sebe imaju mnogo ovakvih projekata – domeće Bagarić.

Ekipa je, kako doznajemo, iz Zadra, kažu kako uživaju na visinama i da im ne smetaju ni ovako loši vremenski uvjeti. “Ljeti najviše poželimo pobjeći iz Dalmacije, otići na odmor negdje u planine. Ovo jest posao, ali nam je lijepo.” Oni bi, kako doznajemo, u Koprivnici trebali ostati preko vikenda i drugi tjedan završiti posao do kraja.

Iskusni penjači kreću u akciju
Rade pripremu za postavljanje dimnjaka
Posao je opasan, ali nije im prvi put

FOTO I VIDEO Nikola Wolf

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti