VIDEO Koprivnička pjevačica nastupa na Dori, pogledajte kako će pokušati izboriti nastup na Euroviziji

Sretna sam što mogu raditi ono što zaista jako volim – rekla je Romana koja se spremno uhvatila mikrofona te otpjevala jednu svoju pjesmu u akustičnom ambijentu Galerije Mijo Kovačić u Koprivnici


Autor: podravski.hr — 12.02.2019. / 9:59 Stil

Romana Pavliša (u sredini) - trio Gelato Sisters (Foto: HRT)

Romana Pavliša (27), perspektivna i talentirana koprivnička pjevačica umjetničkog imena Anna Moor, ove će subote sa svojom grupom Gelato Sisters nastupiti na Dori te pokušati izboriti nastup na ovogodišnjem Eurosongu.

Nastup naše Koprivničanke možete, dakle, pratiti u subotu na prvom programu HTV-a u 20.05 sati. Romana sa skupinom Gelato Sisters nastupa sedma po redu, a izvest će pjesmu Back to that swing. Inače, Gelato sisters su glazbeni trio koji postoji od 2013. godine, a njihovo okupljanje inspirirano je Oscarom nagrađenim filmom The Great Gatsby. Ovaj jedinstveni sastav čine Neda Parmać, Romana Pavliša i Sanja Parmać.

POGLEDAJTE KAKO ROMANA NAJAVLJUJE DORU

Romana je ovih dana jako zaposlena probama za važan nastup na Dori, a osim toga nastupa i s još nekoliko bendova te je prateći vokal na turneju Željka Bebeka.

Glazbom se bavi od malih nogu, instrument u kojem se pronašla je flauta, a osim što njeguje svoj jazz izričaj, nedavno se okušala i kao autorica pjesme Svjetovi koju je i sama izvela na Zagrebačkom festivalu.

– Glazba je moj životni poziv i mogu reći ako se netko zaista posveti pjevanju i glazbenom stvaranju, onda se od toga može i živjeti. Sretna sam što mogu raditi ono što zaista jako volim – rekla je Romana koja se spremno uhvatila mikrofona te otpjevala jednu svoju pjesmu u akustičnom ambijentu Galerije Mijo Kovačić u Koprivnici. (sm)

Romana Pavliša

Romana s mobitelom u rukama na jazz festivalu u Koprivnici

FOTO: NIKOLA WOLF

VIDEO: DUBRAVKO VUTUC