VIDEO Naša reporterka Viki pitala je navijače što očekuju od utakmice. Neki baš i nisu optimisti

Koliko je značajan ovaj hrvatski podvig govori podatak da je tek nešto više od četiri milijuna Hrvata kući poslalo države koje ukupno broje 380 milijuna stanovnika


Autor: podravski.hr — 11.07.2018. / 15:17 Stil

Naša reporterka Viki u razgovoru s navijačima

„Mala“ Hrvatska nanizala je redom pobjede protiv Nigerije, Argentine, Islanda, Danske i Rusije, a na putu do finala Svjetskog nogometnog prvenstva stoji joj večeras još samo „Velika“ Engleska.
Utakmica počinje u 20 sati, a poželite li pravu navijačku atmosferu možete se priključiti vatrenim navijačima u koprivničkim kafićima Espresso (Križevačka cesta), Press (Florijanski trg) i Stadion (Miškinina).
Što navijači u Koprivnici danas kažu o utakmici – pogledajte u našem videoprilogu.

Koliko je značajan ovaj hrvatski podvig govori podatak da je tek nešto više od četiri milijuna Hrvata kući poslalo države koje ukupno broje 380 milijuna stanovnika! Na redu je Engleska sa svojih 55 milijuna duša koja, barem tako tvrde njihovi mediji, može zaustaviti hrvatski niz. Nećemo se praviti Englezi ako kažemo da i mi svog „konja“ za trku imamo. Biti u Rimu i ne vidjeti Papu nije fora, a s tim se slažu i Dalić i njegovi puleni.
Iako malo umorni od dvije maratonske utakmice vjerujemo da će Srce Vatreno presuditi Gordom Albionu i da će Modrić i društvo napraviti povijesni podvig – finale Svjetskog prvenstva. A tamo nas čeka stari rival Francuska i prilika za osvetu za 1998. godinu kada su nas zaustavili u polufinalu.
Zato, šalove i zastave u ruke, pripremite glasnice i neka navijanje krene!

Viktorija Savić, videoreporterka portala Podravski.hr

Novinarka: Viktorija Savić
Snimatelj i montažer: Dubravko Vutuc