VIDEOPRILOG Prelijepa Ruskinja Aljona obožava podravski buncek i hororce, a od Hrvata su joj zgodniji…

Kako i zašto Koprivnica, što radi kad ne trenira, kako izgledaju njezini izlasci u grad, što misli o Putinu, podravskim jelima…


Autor: podravski.hr — 11.04.2018. / 12:52 Stil

Simpatična Ruskinja otvorila je dušu Podravskom

Divan proljetni dan u središtu Koprivnice iskoristili smo za razgovor s glavnom šutericom rukometnog kluba Podravka Vegeta, simpatičnom Ruskinjom Aljonom Ihnjevom. Ta 22-godišnjakinja, rodom iz dalekog Toljatija, u Koprivnicu je došla iz Vardara tijekom zimskog prijelaznog roka i u samo nekoliko utakmica potvrdila kvalitetu. Kako i zašto Koprivnica, što radi kad ne trenira, kako izgledaju njezini izlasci u grad, što misli o Putinu, podravskim jelima… sve to možete pogledati u videoprilogu na našem youtube kanalu.

– Koprivnica je super, mali grad. Nisam ga uspjela još upoznati jer je vrijeme bilo hladno, no sad je toplije. Bit će prilike – rekla je Aljona koja održava i vezu na daljinu s makedonskim košarkašem te dodaje kako voli s prijateljicama povremeno otići do Zagreba u noćni život.

– Trenerica nam vjeruje, a mi se pazimo. Nema potrebe za strogoćom. Tu u Koprivnici slobodno vrijeme provodimo uz kavicu i razgovore – domeće ona. (ib)

Obožava razgovore, plivanje, tenis, horor filmove…