VIDEOPRILOG Adrenalin na vodi: pogledajte nabrijani trening članova koprivničkoga jet-ski kluba na jezeru Šoderici

Jet-ski klub Racer iz Koprivnice koji okuplja zaljubljenike u brzinu na vodi intenzivno trenira za natjecanja u Alpe-Adria kupovima


Autor: podravski.hr — 16.05.2018. / 14:59 Sport

Trening jet-ski kluba na Šoderici

Jet-ski klub Racer iz Koprivnice koji okuplja zaljubljenike u brzinu na vodi intenzivno trenira za natjecanja u Alpe-Adria kupovima, a na njihovo ‘igralište’ na Šoderici dolaze i ‘skuteraši’ iz Slovenije i Austrije.
– Dio Šoderice koji se koristi za naše treninge ili uživanje u ovom vodenom sportu sami smo uredili. Postavili smo kontejner i nadstrešnice, uredili smo stazu na vodi i plažu, a do sada je taj prostor bio prilično zapušten – objasnio je Krešimir Ložnjak, predsjednik Kluba.

Kako kaže, drago mu je da ovdje dolaze trenirati i ljudi iz inozemstva, a osim vožnje i skakanja po valovima, članovi Kluba dobro se zabavljaju i druže i na suhom, uglavnom u predahu između vožnji koje ponekad mogu izgledati vrlo atraktivno, ali i vratolomno. Ipak, iskusni članovi Kluba uživaju u ovom sportu i često dolaze na ovaj kutaka Šoderice u koji su uložili puno truda i rada. (sm)
FOTO/VIDEO: DUBRAVKO VUTUC