Vijeće za elektroničke medije daje radijske koncesije, jedna i u našem kraju

Podravski list profile

ZAGREB, 10. svibnja 2019. (Hina) – Vijeće za elektroničke medije (VEM) u petak je objavilo poziv za iskazivanje javnog interesa za pružanje medijske usluge radija za područje Bakra, Preloga, Donjeg Kraljevca, Goričana, Svete Marije, Domašinca, Velikog Bukovca i Donjeg Vidovca, širih područja Benkovca, Karlovca, Požege, Zadra, dijela Dubrovnika i Varaždina.

Kako sukladno zakonskim odredbama prije raspisivanja obavijesti o namjeri davanja koncesija Vijeće mora utvrditi postojanje javnog interesa pozvali su udruge civilnoga društva, znanstvene, kulturne, sportske, strukovne, vjerske, obrazovne, humanitarne udruge i institucije kao i ostale zainteresirane pravne i fizičke osobe s navedenih područja da dostave pisano očitovanje o značaju djelovanja radijskog kanala na području svog djelovanja.

U tom očitovanju trebaju se posebno navesti publike kojima bi se trebao obraćati kanal te programe ili sadržaje koje bi posebno trebali biti zastupljeni. Interes javnosti, ističu u VEM-u, iskazuje se za djelovanje radijskog kanala kao elektroničkoga medija, a ne za određenog nakladnika.

Rok za dostavu iskazivanja interesa je najkasnije do 10. lipnja 2019. zaključuje se u pozivu VEM-a.

(Hina) xmeh yam

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti