Vijeće za elektroničke medije daje radijske koncesije, jedna i u našem kraju

Podravski list profile

ZAGREB, 10. svibnja 2019. (Hina) – Vijeće za elektroničke medije (VEM) u petak je objavilo poziv za iskazivanje javnog interesa za pružanje medijske usluge radija za područje Bakra, Preloga, Donjeg Kraljevca, Goričana, Svete Marije, Domašinca, Velikog Bukovca i Donjeg Vidovca, širih područja Benkovca, Karlovca, Požege, Zadra, dijela Dubrovnika i Varaždina.

Kako sukladno zakonskim odredbama prije raspisivanja obavijesti o namjeri davanja koncesija Vijeće mora utvrditi postojanje javnog interesa pozvali su udruge civilnoga društva, znanstvene, kulturne, sportske, strukovne, vjerske, obrazovne, humanitarne udruge i institucije kao i ostale zainteresirane pravne i fizičke osobe s navedenih područja da dostave pisano očitovanje o značaju djelovanja radijskog kanala na području svog djelovanja.

U tom očitovanju trebaju se posebno navesti publike kojima bi se trebao obraćati kanal te programe ili sadržaje koje bi posebno trebali biti zastupljeni. Interes javnosti, ističu u VEM-u, iskazuje se za djelovanje radijskog kanala kao elektroničkoga medija, a ne za određenog nakladnika.

Rok za dostavu iskazivanja interesa je najkasnije do 10. lipnja 2019. zaključuje se u pozivu VEM-a.

(Hina) xmeh yam

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

DHMZ: sunčano i u većini krajeva vruće

Danas će prevladavati sunčano i u većini krajeva vruće. U unutrašnjosti ujutro ponegdje kratkotrajna magla, a poslijepodne, uz prolazno više oblaka, lokalno je moguć poneki pljusak, uglavnom

Hanfa predlaže Vladi da Poštu proda građanima

Ante Žigman, predsjednik uprave Hanfe, državnog regulatora za financijske usluge, predlaže Vladi premijera Andreja Plenkovića da građanima proda četvrtinu dionica Hrvatske pošte, piše u ponedjeljak

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti