VIKTORIJA NA ESTRADI Koprivnička gimnazijalka snimila spot i prvu pjesmu

"Sve je počelo spontano, preko Facebooka, nakon što mi se javio poznati skladatelj Marko Tomasović, koji je gledao moje snimke na You tubeu", oduševljena je Viktorija Medvarić


Autor: podravski.hr — 15.02.2013. / 16:17 Stil

Viktorija Medvarić (18) iz Koprivničkog Ivanca, učenica četvrtog razreda koprivničke gimnazije, uspješno se otisnula u estradne vode. U suradnji s poznatim skladateljem Markom Tomasovićem, snimila je prvu pjesmu ‘Nek ti s drugom bude sretnije’ koja je premijeru doživjela prije dva dana, samo dan prije Valentinova.
Tomasović je, inače, skladao više od 350 pjesama za eminentne hrvatske estradne umjetnike kao što su Oliver Dragojević, Danijela Martinović, Mladen Grdović, Maja Šuput, Tomislav Bralić, Massimo, Tony Cetinski i drugi.
– Sve je počelo spontano, preko Facebooka, nakon što mi se javio Marko Tomasović. Pogledao je moje snimke stranih pjesama na You tubeu i tako je počela suradnja. Isprva nisam vjerovala da će biti nešto konkretno iz toga, no nakon što me uvjerio, dogovorili smo da će mi napisati pjesmu koju smo na kraju uspješno snimili – rekla nam je Viktorija Medvarić.
Izvještava: HRVOJE JURČIĆ