VIP LOŽA U KOPRIVNICI Direktor Podravke Marin Pucar na utakmicu izveo brata glumca i djevojku menadžericu

Renata Karpe ex. Šadek rođena je Koprivničanka, a karijeru je počela u Podravki. Prije desetak godina prešla je u TDR koji je donedavno poslovao u okrilju rovinjske Adris grupe


Autor: podravski.hr — 05.11.2017. / 21:54 Stil

Marin Pucar u društvu djevojke Renate i brata Ivice (skroz lijevo)

Šef Podravke Marin Pucar pasionirani je ljubitelj nogometa, a svojom je strašću, čini se, zarazio i svoje najbliže. Tako je na večerašnjem srazu Slavena Belupa i Dinama na Gradskom stadionu u Koprivnici viđen u društvu brata, poznatoga glumca Ivice Pucara, ali i djevojke Renate Karpe, menadžerice duhanskog diva British american tobacco koji je prije par godina preuzeo Tvornicu duhana Rovinj.

Marin i Ivica Pucar dolaze na utakmicu

Renata Karpe ex. Šadek rođena je Koprivničanka, a karijeru je počela u Podravki. Prije desetak godina prešla je u TDR koji je donedavno poslovao u okrilju rovinjske Adris grupe.

Renata Karpe ex. Šadek (Foto: Facebook)

Čelnik Podravke Pucar i njegova djevojka Renata ove se godine često pojavljuju na javnim događajima u Zagrebu, a večeras je bio prvi put da su zajedno viđeni na nekom javnom društvenom događaju u Koprivnici. No, na samu utakmicu Pucar je stigao samo u društvu brata Ivice, vjerojatno kako bi djevojku poštedio znatiželje fotoreportera.

Zdravko Mamić potegnuo je također do Koprivnice

Ivica Pucar, inače, prvak je drame u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu, a široj je javnosti poznatiji po zapaženim ulogama u brojnim sapunicama.
Usput, Slaven je večeras izgubio od Dinama u posljednjim minutama utakmice.
Na tekmu je stigao i sveprisutni Dinamov savjetnik Zdravko Mamić. (rm)
FOTO: NIKOLA WOLF