Virovke Cindy, Iva i Sanja nagrađene za svoje radove

Članovi Društva Naša djeca iz Virja pridružili su se proslavi 70. obljetnice nacionalnog Saveza društva Naša djeca. U sklopu proslave priređeni su kreativni natječaji za sve dobne skupine, a članice virovskog Društva ostvarile su zapažene uspjehe. Prva mjesta osvojile su Cindy Bingula u kategoriji književnosti za osnovnoškolce i Iva Hrženjak u kategoriji književnosti za mlade, dok je drugo mjesto pripalo Sanji Hrženjak u kategoriji književnosti za odrasle.  

Ovo je velik uspjeh jer je natjecanje bilo na državnoj razini

– Na natječaju su sudjelovale i Martina Laloš i Sanja Hrženjak u kategoriji slastičarstvo te Enia Potočnjak, Ela Lončar, Lea Stambolija, Lana Marčinko, Nika Koščak, Lara Brcković, Bianca Matoničkin, Ema Bušić, Magdalena Horvat i Jana Žuškin u kategoriji likovne umjetnosti. Ovo je velik uspjeh jer je natjecanje bilo na državnoj razini, a za sve naše članove koje su sudjelovali pripremili smo malo iznenađenje – kaže Danijela Večenaj, predsjednica virovskog Društva Naša djeca.

Foto (ustupila Danijela Večenaj)     

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI