Virovska Knjižnica u općinskim naseljima postavila klupe pričalice

Podravski list profile

Narodna knjižnica Virje uz financijsku podršku Ministarstva kulture i Općine Virje u svim općinskim naseljima postavila je klupe s pričom te na taj način realizirala projekt male otvorene knjižnice. Na postavljenim klupama nasloni se mogu otvoriti pa materijali koji se umeću mogu se mijenjati brzo i lako. Tako će Knjižnica tijekom cijele godine mijenjati priče i učiniti klupe idealnim kutkom za opuštanje uz čitanje.

-Klupe pričalice će poticati djecu na samostalno čitanje i poticati njihov interes i želju za slikovnicama i knjigama. Time povezujemo mještane Knjižnicom bez obzira na udaljenost, a kontinuiranim izmjenama priče dajemo podršku roditeljima i obiteljima te podižemo kvalitetu odrastanja djece u malim mjestima – kaže Ivanka Ferenčić Martinčić, ravnateljica Narodne knjižnice Virje.

FOTO: Narodna knjižnica Virje

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Sesvečani oživjeli Ivanjske običaje

Hrvatsko folklorno društvo Sesvečice organiziralo je prikaz tradicijskih običaja za Ivanje u Podravski Sesvetama. Sesvečani su u suradnji s Udrugom umirovljenika Podravske Sesvete, Udrugom žena

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti