VIŠESTRUKI NASILNIK OSLOBOĐEN Mrtav pijan premlatio ženu, ona ga na sudu branila pa neće u zatvor

Pretučena žena sucu je, naime, kazala kako je za njeznog supruga najvažnije da prestane piti. Sudac ju je saslušao i odredio mu liječenje od alkohola


Autor: podravski.hr — 13.07.2013. / 16:43 Crna kronika

ĐURĐEVAC – Ivan (31) iz okolice Đurđevca na dvorištu obiteljske kuće izvrijeđao je i potom brutalno pretukao vlastitu suprugu zbog čega je završio u policijskom pritvoru, a priveden je i na koprivnički Prekršajni sud. Bio je pod utjecajem 2,34 promila alkohola.
– Nisi pametna, glupačo! – vikao joj je i psovao majku nakon čega ju je pretukao. Najprije ju je pljusnuo po licu, a zatim uhvatio rukama i bacio na tlo gdje je nemoćnu ženu cipelario sve dok se nije umorio. Iako je dva puta u posljednje tri godine pravomoćno kažnjavan zbog obiteljskog nasilja, nasilni Ivan nije završio u zatvoru. Izrečena mu je kazna u trajanju jednog mjeseca zatvora, uvjetno na godinu dana.
Pretučena žena sucu je, naime, kazala kako je za njeznog supruga najvažnije da prestane piti. Sudac ju je saslušao i odredio mu jednogodišnje liječenje od alkohola. Od zatvora ga je, tako, spasila pretučena žena.