VLADA ODLUČILA Direktor Podravke Mršić postao član uprave Nacionalne zaklade za studentski standard

Vlada je danas donijela i odluku o raspisivanju lokalnih izbora koji će održati u nedjelju, 19. svibnja


Autor: podravski.hr — 11.04.2013. / 14:25 Aktualno

KOPRIVNICA – Vlada RH na zatvorenom dijelu današnje sjednice imenovala je čelnika Podravke Zvonimira Mršića članom Upravnog odbora Nacionalne zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu.
Kako je Vlada priopćila, na sjednici razriješeni su dosadašnji i imenovani novi članovi UO-a Nacionalne zaklade koji se imenuju na prijedlog Ministarstva znanosti, Agencije za obrazovanje, Agencije za strukovno i obrazovanje odraslih, Agencije za znanost i visoko obrazovanje te Donatorske skupštine Nacionalne zaklade.
Razriješeni su, tako, Lidija Gašparović, Petar Mladinić, Marko Jelić, Darko Tipurić, Vanja Sutlić, Darinko Bago i Ante Todorić. Umjesto njih, imenovani su Ružica Beljo Lučić, Lidija Gašparović, Mladen Pejković, Zvonko Kusić, Gordana Kovačević, Goran Radman i Zvonimir Mršić.
Vlada je danas donijela i odluku o raspisivanju lokalnih izbora koji će održati u nedjelju, 19. svibnja. Na tim izborima birat će se župani, gradonačelnici i općinski načelnici te lokalne skupštine i vijeća. (rm)