Vladimir Rus novi predsjednik “Žute podmornice”

Koprivnički ugostitelj Vladimir Rus u subotu je izabran za novog predsjednika koprivničkog županijskog prvoligaša Miklinovca. Na tom je mjestu zamijenio Marka Patrčevića koji će u sljedećem razdoblju biti član uprave. U to su klupsko tijelo izabrani Ranko Gojković, koji je izabran i za dopredsjednika kluba, Bono Kristić koji će biti tajnik, Božidar Spevan, Tomislav Kovačić, Ivan Jelak, Marko Opačić, Tomica Srednoselec, Vjekoslav Lesjak i Marko Matijašec.

‘Iskustvo i mladost’

Nadzorni odbor kluba činit će Željko Krček te Ivan Kancelak s Gabrom Popijačem na čelu kao predsjednikom tog klupskog tijela. Novi predsjednik Miklinovca zahvalio se dosadašnjem predsjedniku, svim skupštinarima koji su glasali za njega, navijačima i prijateljima kluba. Podsjetio je Rus na svoj put u NK-u Miklinovec u kojem aktivno sudjeluje u radu od 2016. godine kada se uključio u rad kluba na poziv šogora Nikole Đureca. Predložio je nove članove uprave kluba koji su prihvaćeni. Rus je naglasio kako je uprava ‘skrojena’ po načelu ‘iskustva i mladosti’ jer smatra da takva uprava kao homogena cjelina najbolje funkcionira. Plan rada kluba novi predsjednik predstavio je u sedam točaka. Kao prvu i najvažniju smjernicu, klub će imati naglasak na domaćim igračima koji se pokazao kao ispravan put za napredovanje kluba. Druga vrlo važna stvar, u klubu je pokrenuta izgradnja spremišta, kuhinje i pečenjare koji su vrlo važni za “društveni faktor” – gledatelje. Također, u Miklinovcu čekaju odgovor iz grada za svoju molbu i plan obnove tuševa i odvodnje. U planu je i obnova travnjaka navoženjem pjeskovite zemlje, ozračavanjem terena, gnojenjem, prihranom i sijanjem trave.

Ući u Školu nogometa

S Miklinovcem Rus želi ući u Školu nogometa Grada Koprivnice s naglaskom na odličnu suradnju s prijateljskim gradskim klubovima Močilama i Koprivnicom. Kako je na igralištu na Cerinama u planu postavljanje reflektora, svi treninzi selili bi se tamo, tako da bi se dosta loš glavni teren još više rasteretio. Uz sve to novi predsjednik Rus istaknuo je važnost navijača i simpatizera kluba jer je njihova podrška prijeko potrebna, kako u financijskom, tako i u organizacijskom smislu. Rus je podsjetio kako je zadnja oprema za seniore obnovljena još 2017. godine i ako će to financijski uvjeti dopuštati, krenut će se u nabavku trenirki. Što se sportskih ciljeva tiče, Miklinovec se želi zadržati na poziciji koja vodi u najavljenu županijsku ‘Premier ligu’, a u Kupu bi probali ići što dalje. Kao kruna klupske sportske godine navodi se Memorijalni turnir Jakupić-Kardoš na kojem su Miklinovčani ove godine osvojili prvo mjesto. Rus je na kraju svog izlaganja članovima kazao kako šesto mjesto na polusezoni zadovoljava klub.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI