VODIMO VAS U KINO Doznajte tko je dobio četiri besplatne karte i sudjelujte u novom krugu naše nagradnjače

Podsjećamo vas da Kino Velebit baš ovih dana prikazuje najveće kandidate za Oscara


Autor: podravski.hr — 24.02.2018. / 12:07 Stil

Tri plakata izvan grada - sedam nominacija za Oscara

Petra Frankol i Nika Kukić dobili su dvaput po dvije besplatne ulaznice za Kino Velebit za film po izboru. Tako je slučajnim odabirom odlučila aplikacija Woobox. Trebaju se javiti u Inbox Podravskog lista na Facebooku i dogovoriti za podizanje ulaznica.

Woobox je odabrao sretnike

A mi idemo dalje s našom zimskom nagradnjačom. Opet dijelimo dvaput po dvije ulaznice za Kino Velebit u Koprivnici, ali ovaj put su pravila igre malo drukčija. Sve što trebate je sljedeće:
– lajkati ovu objavu na Facebooku Podravskog lista
– kliknuti na link na ovaj tekst
– u komentaru ispod teksta (na našoj web stranici Podravski.hr, ne na Facebooku!) napisati ime i prezime najdražeg glumca ili glumice.
Podsjećamo vas da Kino Velebit baš ovih dana prikazuje najveće kandidate za Oscara. Zato smo tu mi da vam omogućimo besplatan upad. Toplo vam preporučamo film Shape of water (Oblik vode) koji ima čak 13 nominacija i koji je drugačiji od svega što ste dosad mislili o hollywoodskim hitovima. No, tu je i film Tri plakata izvan grada s fantastičnom Frances Mc Dormand, koji ima sedam nominacija.
Svaki ćemo vam dan podijeliti dvaput po dvije karte (2×2) dok nam ne postane zaliha, i to za projekciju po izboru. Dovoljno je samo da se na blagajni Kina Velebit pojavite s osobnom i dvije ulaznice vas čekaju. Za bilo koji film koji poželite gledati. Prije toga morat ćete sudjelovati u našoj maloj igrici.
Dobitnike današnje igre objavit ćemo sutra najkasnije do 14 sati. Dotad možete i igrati.
FOTO: TRI PLAKATA IZVAN GRADA