KRŠ I LOM Vozačica bmw-om oko 2 ujutro naletjela na traktor, prizori na mjestu nesreće doista su strašni

Vozačica bmw-a izvukla se bez ozljeda, što je doista pravo čudo s obzirom kako joj automobil izgleda nakon nesreće


Autor: podravski.hr — 22.12.2018. / 18:25 Crna kronika

Bmw je u sudaru s traktorom potpuno uništen

Noćas oko 1.50 sati na Podravskoj magistrali između Đurđevca i Budančevice dogodila se teža prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 73-godišnji vozač traktora zetor.

Nesretni je traktorist upravljao iz smjera Budančevice prema Đurđevcu i u trenutku skretanja u odvojak Kolodvorske ulice u Kalinovcu na stražnji dio njegovog traktora koji je imao priključen i plug upravljajući neprilagođenom brzinom naletjela je 58-godišnja vozačica bmw-a. Sudar je bio strašan.

Bmw je u punoj brzini otkinuo stražnji desni kotač traktora i nakon toga zajedno s vozačicom izletio u jarak. Vozač traktora završio je u bolnici, no utvrđene su mu lakše ozlijede. Pružena mu je pomoć i biti će pušten na kućnu njegu. Vozačica bmw-a izvukla se bez ozljeda, što je doista pravo čudo s obzirom kako joj automobil izgleda nakon nesreće.

Kako nam je rekla Dijana Žagar iz Policijske uprave, sudionici prometne nesreće nisu bili pod utjecajem alkohola, a vozačicu čeka prekršajna prijava zbog izazivanja prometne nesreće. Materijalna šteta, kao što vidite na fotografijama našeg fotoreportera koji je u noći bio na mjestu nesreće, je prilična. (ke)

Bmw je traktoru otrgnuo stražnji kotač

FOTO: DARKO IMBRIŠA