VOZILI NACUGANI Biciklom naletio na auto, drugi “letio”, a trećeg na vrijeme ulovili i spriječili cirkus

Teško je ozlijeđen biciklist, lakše vozač automobila, dok je treći dobro prošao


Autor: podravski.hr — 27.10.2018. / 8:26 Crna kronika

Ilustracija / Biciklist u prometnoj nesreći

Jedan je vozač teško, a jedan lakše ozlijeđen u prometnim nesrećama, dok je treći imao “sreću” pa dobio uvjetan zatvor. Pogađate, radi se o pijanim muškarcima koje nije briga za tuđu ni vlastitu sigurnost u prometu.

Ove nesreće dogodile su se jučer, jedna u Virju, druga nedaleko Kalinovca.  U petak, oko 10.30 sati, u Virju u Ulici Mitrovica zbog nepropisnog uključivanja u promet biciklist je udario u osobni automobil. Teže je ozlijeđen, a, dodajmo i to da je bio pod utjecajem alkohola od 1,19 promila.

– Jučer popodne, oko 16.30 sati, na cesti između Budrovca i Kalinovca zbog neprilagođene brzine osobni automobil je sletio van kolnika. Vozač je lakše ozlijeđen, a bio je pod utjecajem alkohola od 3,05 promila – ističe policija.

Policija će i ovaj vikend nadzirati pojačano

Treći je pak “cugoš” (56) jučer priveden na Prekršajni sud u Koprivnici. On je u četvrtak oko 19.35 sati u Glogovcu upravljao automobilom pod utjecajem alkohola od 1,58 promila.

– Dobio je kaznu uvjetnog zatvora od 28 dana, uvjetno na godinu dana i zabranu upravljanja vozilima B kategorije 18 mjeseci – navode u policiji.

Dodajmo i to kako će koprivničko-križevačka policija zbog ovakvih “majstora” i ovaj vikend provoditi pojačani nadzor u prometu, s naglaskom na alkohol i brzinu. (ib)

FOTO: Ilustracija