VRAĆAO SE IZ BIRTIJE Pijani mladić (24) susjedima sinoć iznenada passatom ‘pokucao’ na prozor

I još nešto: mladić uopće nema položen vozački ispit


Autor: podravski.hr — 14.02.2018. / 9:44 Crna kronika

Ilustracija / Pijanstvo je uzrok većine nesreća

Dok su se mještani Podravske ulice u Torčecu pored Koprivnice sinoć spremali spavati ili su već bili usnuli, pijani se 24-godišnjak vraćao kući iz birtije iz susjednog Drnja.
Oko 22.45 sati, pritisnut umorom ili pak s 0,99 promila koliko je kasnije napuhao, izgubio je nadzor nad upravljačem svojeg passata i izletio izvan kolnika. Da stvar bude gora, uopće ni nema položen vozački ispit. Autom je udario u kuću, ispod prozora dnevnog boravka. Škripa guma i udarac lima o kuću užasnuo je stanare koji su imali što za vidjeti. Odmah su pozvali policiju.
– Čuli smo snažan tresak. Pretrnuli smo od straha. Srećom da je brzina bila mala i da se ništa nije teže dogodilo. Odjednom smo umjesto spavanja imali pred sobom policijske aute, blještavilo ‘rotirki’ i pravu akciju – ispričali su nam na mjestu nesreće stanari i susjedi.
Mladić koji je skrivio nesreću zbog alkoholiziranosti je priveden na policiju gdje je zadržan na triježnjenju. Osim alkohola, mladić će dobiti prijavu i za vožnju bez položenog ispita. (ke)

Sreća u nesreći – nije bilo ozlijeđenih

FOTO: NIKOLA WOLF